Bata anu néwak CO2

En Jepang Bata didesain anu ngagaduhan daya tarik anu langkung ageung tibatan beton sareng kaunggulan anu hébat nyaéta éta tiasa dianggo pikeun gancang ngawangun bumi kanggo kaayaan darurat.

Pabrikan anu saderhana sareng komponenana gampang sumping nalika keusik silikon luhur disimpen dina cetakan hawa anu tiasa disuntik. karbon dioksida.

Maka epoxy ditambihkeun supados ngabeungkeut saé sareng tahan résistansi anu saé sareng éta ogé kompak.

Bata ieu 250 persén langkung kuat tibatan beton, ngajantenkeun aranjeunna gaganti anu saé pikeun bahan ieu.

Ku peryogi CO2 Bata tiasa janten tilelep pikeun gas polusi ieu anu ngahasilkeun karusakan lingkungan.

Bata tiasa dianggo pikeun sadaya jinis gedong sareng konstruksi kusabab kagunaan hébatna. Kahirupan matéri diperkirakeun sakitar 50 taun.

Bahan konstruksi kalayan dampak lingkungan anu handap mangrupikeun alternatif pikeun ngawangun bumi sareng gedong anu ramah kalayan lingkungan.

Bata ieu tiasa janten alternatip pikeun bahan konvensional anu seueur ngabahayakeun pisan sareng rereged.

Dina raraga ngabéréskeun masalah polusi urang kedah bet kana arsitéktur ékologis sareng sustainable.

Bata ieu moal ngarengsekeun masalah lingkungan di planét tapi éta tiasa ngabantosan sakedik dina ngirangan Tingkat CO2.

Anggo bahan sareng téhnik anu ngabantosan nyerep CO2 éta mangrupikeun cara kolaborasi sareng lingkungan.

Bata ieu tiasa ngabantosan ngirangan tingkat CO2, musuh anu hébat dina iklim sareng anu ngahasilkeun akibat lingkungan sareng penduduk anu pikareueuseun.

Neruskeun ngembangkeun bahan anu ramah lingkungan sareng dampak rendah kedah janten tujuan anu penting.

Upami dimungkinkeun pikeun ngaganti bahan polusi anu dianggo unggal dinten di gedong, urang bakal janten kamajuan anu signifikan dina ngirangan polusi.

SUMBER: ambiente.org


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cristian cenahna

    Abdi hoyong terang langkung seueur ngeunaan proyék ieu kusabab kuring milari topik pikeun nampilkeunana di sakola kuring, kaleresan bakal ngabantosan pisan.

  2.   Erik adan cenahna

    Kumaha urang tiasa mariksa naha produk éta leres-leres minuhan fungsina, nyaéta pikeun mersihan CO2?

  3.   FARID RAZIEL ALVAREZ MENDOZA cenahna

    Naha aya anu terang kumaha prosés na, bahkan langkung lengkep sareng sadaya inpormasi.

  4.   Lisbeth cenahna

    Abdi peryogi inpormasi lengkep, hatur nuhun

  5.   BRAYAN GALVEZ cenahna

    Abdi hoyong naekeun topik ieu salaku ieu janten kuring peryogi ngabantosan

  6.   Mauricio cenahna

    Sakumaha seueur CO2 sareng dina kaayaan naon anu kedah disuntik supados aranjeunna tiasa nyerep karbon dioksida?

  7.   Daniela DIaz cenahna

    Abdi resep terang langkung seueur ngeunaan proyék éta, kumargi kuring hoyong nampilkeunana salaku salah sahiji pilihan ékologis sareng lingkungan di Universitas kuring. Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa nyayogikeun kuring inpormasi langkung jero ngeunaan proyék, utamina naon prosés pangwangunanna sareng pangaruhna.

    hatur nuhun

  8.   Elvis Ramos Calderon cenahna

    Halo, wilujeng wengi, kuring resep téknologi batu bata nyerep CO2. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan proyék éta, naha anjeun tiasa masihan kuring inpormasi pikeun dipasihkeun salaku proposal di Universitas. Hatur nuhun

  9.   Mario Alarcon cenahna

    Abdi hoyong terang langkung seueur ngeunaan proyék éta, naha anjeun tiasa masihan kuring inpormasi kanggo dipasihkeun salaku proposal di Universitas

  10.   vanessa cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring ngajukeun topik ieu ka murid-murid kuring pikeun pameran élmu, dupi anjeun ngalangkungan kuring langkung seueur inpormasi ... Hatur nuhun pisan !!!

  11.   Juan Carlos cenahna

    Hai dinten anu saé,
    Kuring ngajukeun topik ieu pikeun proyék panilitian di universitas kuring, kuring nyungkeun anjeun masihan kuring inpormasi tambihan pikeun ngembangkeun topik.
    Hatur nuhun pisan!.

  12.   ximena Sanchez cenahna

    Hai dinten anu saé,
    Kuring ngajukeun topik ieu pikeun proyék panilitian di universitas kuring, kuring nyungkeun anjeun masihan kuring inpormasi tambihan pikeun ngembangkeun topik.
    Hatur nuhun pisan!.

  13.   zitla cenahna

    Halo wilujeng wengi. Abdi resep pisan proyek anjeun sareng kuring resep pisan. Anjeun bakal saé pisan pikeun masihan kuring inpormasi lengkep.