Aragon ngamajukeun bahan pembaharuan sareng kebon angin anyar sareng pepelakan surya

eolico ParkPamaréntah Aragon parantos memperkirakan nanem modal di 48 proyék angin, pikeun total 1.667,90 MW, sareng dua belas tanaga surya fotovoltaik, perenahna di kotamadya Escatrón sareng Chiprana kalayan kakuatan 549,02 MWp.

Moméntum ieu dimimitian ampir sataun katukang nalika kriteria anyar disatujuan pikeun masihan deklarasi ieu pikeun investasi dina énergi terbarukan.

Dasarna, éta ngeunaan promosi tumuh tanaga anu diperpanjang sareng nyederhanakeun prosedur anu aya hubunganana sareng pelaksanaan sareng pamekaran dina administrasi, supados mempermudah inisiatif bisnis. Salaku tambahan, éta nguntungkeun daérah penambangan sareng proyék-proyék anu dilélér dina lelang nagara anu diolah ku Komunitas Otonom.

kakuatan angin

Rata-rata, pikeun unggal megawatt dipasang, aranjeunna ngagambarkeun investasi sajuta euro sareng 3,8 padamelan didamel dina tahap konstruksi.

Angin kakuatan

Dua taman ieu bakal dipasang di daérah Cuencas Mineras, di kotamadya nguping, Valdeconejos, Jarque de la Val sareng Cuevas de Almudén kalayan investasi ampir 80 juta euro. Dina kasus anu khusus ieu, deklarasi kapentingan régional nyaéta yén inpéstasi ieu ngabantosan ngagentos tambang batu bara.

Departemen Ekonomi, Industri sareng Padamelan, ngalangkungan Direktorat Jenderal Énergi sareng Tambang, parantos nampi 136 paménta pikeun masang anyar kebon angin di Aragon, pikeun kakuatan total sakitar 3.790 MW. Bagian penting tina taman ieu asalna ti perusahaan Forestalia, anu meunang 2 lélang makro mimiti pembaharuan anu diayakeun di Spanyol taun ka tukang.

padamelan énggal

Dina bagian tina perusahaan surya, anu sanés 17 pamundut, pikeun total 649,52 MWp tina kakuatan anu dipasang. Diantarana aya 12 proyek, tina 549,02 MWp, tempatna di kotamadya Escatrón sareng Chiprana.

Bahan LPP pikeun panél surya

Salaku tambahan pikeun ngamajukeun daya tarik proyék énergi anu tiasa dibangkitkeun, di 2017 Kluster Énergi diluncurkeun di Aragon sareng tujuan pikeun mihak inovasi sareng kerjasama di séktor ieu sareng kéngingkeun daya saing.

Kluster ieu nyaéta pengelompokan kadalapan kategori ieu dina Komunitas sareng éta bakal ngahijikeun séktor anu sacara langsung ngagambarkeun 5% PDB sareng padamelan 7.200 jalma.

Forestalia

Grup Forestalia lahir di Zaragoza di 2011, hasil tina a karir bisnis panjang samemehna dina promosi énergi terbarukan, khususna dina pepelakan énergi sareng énergi angin ti saprak 1997.

Ayeuna ngagaduhan pepelakan énergi di Spanyol, Perancis sareng Italia; ngawangun éta panggilingan pelet panggedéna sareng serpihan nagara di Erla (Zaragoza); ngamajukeun pepelakan pembangkit listrik biomassa di Aragon, Komunitas Valencian sareng Andalusia, sareng sagala rupa kebon angin, khususna di Aragon.

Tanggal 14 Januari 2016, Grup Forestalia mangrupikeun juara panggedéna pikeun pelelangan Kamentrian Industri, Énergi sareng Pariwisata pikeun alokasi skéma remunerasi khusus kana fasilitas énggal pikeun produksi listrik tina téknologi angin sareng biomassa. Dina tanaga angin, Grup Forestalia dilélér 300 MW, tina 500 MW dilélang; sareng dina biomassa, éta kéngingkeun 108,5 MW biomassa, tina 200 MW dilélang.

Munculna Grup Forestalia dina pasar énergi bakal ngahasilkeun épék anu positip pisan: Forestalia komitmen ka pasar terbuka, kalapa, transparan, efisiensi tinggi, biaya handap sareng, pamustunganana, langkung seueur kauntungan dina harga pikeun konsumén

Asal kulawarga Grup

Grup Jorge mangrupikeun lima perusahaan utama dina sektor babi Spanyol, saatos ngembangkeun kagiatan ékspor anu teu lirén, éta ngagambarkeun langkung ti 60% tina omzetna, anu ngaleuwihan 700 juta euro. Tina total ékspor, 70% ditujukeun ka Cina, sabab éta Samper terang pasar di nagara éta sareng tiasa ngalaksanakeun negosiasi sareng Gedi, pasangan anu ngiringan anjeunna dina lelang listrik anu munggaran.

Anu ngagaduhan kelompok daging ayeuna, anu dipimpin ku Sergio Samper sareng dimana sadérék sanésna (Jorge sareng Olga) ogé damel, mangrupikeun generasi katilu. Embah, Tomas Samper Albalá, ngamimitian kakaisaran daging ieu ngical piglets ngalangkungan bumi Huesca. Anjeunna dituturkeun ku putrana Fernando Samper Pinilla, anu masihan nami éta. Teras sumping, sareng generasi ayeuna, diversifikasi kana sektor perumahan, tatanén sareng énergi sareng nyiptakeun divisi (Jorge Pork Daging, Jorge Green, Jorge Energy…).

Pikeun ngalebetkeun bisnis énergi, anu Sampel aranjeunna pakait sareng Sinergis, perusahaan anu engkéna bakal angkat ka E2 (diserep ku Dong Dong) sareng tungtungna di E.ON (ayeuna Viesgo). Hasilna booming tina énergi terbarukan, komitmen pikeun séktor ieu ditumpukeun.

industri efisiensi énergi


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.