Amérika Serikat sareng Cina pamimpin mutlak dina énergi angin

Pamasangan kincir angin

Sacara global, pamimpin anu henteu dibantah dina kakuatan tanaga angin anu dipasang nyaéta Cina, anu kapasitasna langkung ti 168.7 gigawatts (GW,) unggal-unggal waktos sareng kauntungan langkung dina kadua, Amérika Serikat. Anu ieu anu kaleungitan taneuh kusabab kaputusan pamaréntah Trump, kalayan kapasitas dipasang 82.1GW.

Dina acara Windaba taunan di Afrika Kidul, Steve Sawyer, Sekretaris Jénderal Dewan Energi Angin Global (GWEC) disebatkeun anu ngantosan akhir 2017 anu spektakuler.

 

Numutkeun perkiraanana, taun éta tiasa tamat antara 530 GW sareng 540 GW kakuatan angin dipasang di sakumna dunya.

Angin Google

Nalika naroskeun perkawis sudut pandang ti nagara sanés, sékrétaris nunjukkeun yén Mexico, Brazil sareng Afrika Kidul tetep janten pasar anu kawéntar. Kami masih percanten kana pasar ieu. " India terus ningkatkeun sareng ngaleungitkeun Spanyol salami sababaraha taun dina 10 paling produktif di dunya, sareng sigana bakal neraskeun sanaos pamulihan pasar Spanyol.

Kincir angin di Cina (kakuatan angin)

Salajengna, Jérman sareng Turki ogé tumuh dina a cara pentingSareng Belanda damelna janten top ten pikeun kahiji kalina dina 20 taun, berkat kakuatanana dina kakuatan angin lepas pantai.

Upami anjeun ningali Éropa, pamimpin dina hal penetrasi langkung ageung énergi angin nyaéta Dénmark, kalayan 40% énergi nagara éta asalna tina angin.

Ningali buana sanés sapertos Amérika Kidul, Argéntina kedahna janten bet gedé, kalayan implantasi masif ti generator di Patagonia. Nyatana, kapasitas dipasang kumulatif dipiharep ngahontal langkung ti 800 GW dina akhir taun 2021.

Sawyer, anu bakal nganjang ka sababaraha nagara Amérika Kidul dina bulan Pébruari 2018 pikeun ilubiung dina Mexico Windpower 2018 Expo sareng Kongrés, diayakeun ku Asosiasi Énergi Angin Méksiko (AMDEE), Dewan Angin Angin Global (GWEC) sareng pameran dagang sareng operator kongrés EJ Krause Tarsus de México, nyarios yén ayeuna 29 pasar ayeuna gaduh langkung ti 1 GW tina kapasitas dipasang, sareng 9 diantarana parantos ngagaduhan kapasitas langkung ti 10GW.

Anjeunna ogé nambihan yén evolusi téknologi hal anu penting, tapi henteu spektakuler, kecuali pikeun sababaraha kamajuan kakuatan angin lepas pantai.

turbin angin luar negeri

 

hareup

Sababaraha lelang listrik mega dilaksanakeun di sababaraha nagara di dunya, sapertos Spanyol atanapi Mexico, kalayan investasi anu jutaan dolar. Ieu pastina bakal ningkatkeun inohong anu dibahas di luhur dina 2 atanapi 3 taun ka hareup.

Agul turbin angin

Sanaos kapamimpinan absolut Cina, kebon angin pangageungna di dunya Aranjeunna henteu tiasa dipendakan di wilayahna, dimana aranjeunna?

Peternakan angin panggedéna di dunya

8 tina 10 kebon angin panggedéna di dunya aya di Amérika Serikat, dimana lima tempatna di Texas. Ogé, antara dina TOP 10 ngan aya hiji kebon angin luar negeri, janten sadayana anu sanésna terestrial. Urang bakal ningali 3 anu pangageungna, anjeun tiasa ningali klasifikasi lengkep di handap ieu link

1. Pusat Energi Angin Alta:

El Puseur énergi Angin Alta (AWEC, Pusat Tenaga Angin Alta) anu aya di Tehachapi, di California, Amérika Serikat, ayeuna kebon angin pangageungna di dunya, kalayan kapasitas operasi 1.020 MW. Peternakan angin darat dioperasikeun ku insinyur Terra-Gen Power, anu ayeuna lebet dina ékspansi anyar pikeun ningkatkeun kapasitas peternakan angin ka 1.550 MW.

turbin angin

2. Angon Angon Datar Angin:

Tempatna caket di Arlington, di wétan Oregon, di Amérika Serikat, éta mangrupikeun kebon angin kadua pangageungna di dunya kalayan kapasitas anu dipasang 845 MW.

Diwangun ku insinyur Caithness Energy, fasilitas na ngalangkungan langkung ti 77 km ² antara kabupaten Gilliam sareng Morrow. Proyék éta, dikembangkeun ku insinyur ti Énergi Caithness di daérah langkung ti 77 km² antara kabupaten Gilliam sareng Morrow, pangwangunan dimimitian di 2009 dina perkiraan biaya $ 2000 milyar.

Taman ieu diwangun ku 338 GE2.5XL turbin, masing-masing kalayan kapasitas nominal 2,5 MW.
angin

3. Peternakan Angin Roscoe:

El Ladang Angin Roscoe nyaéta caket Abilene di Texas, Amérika Serikat, ayeuna kebon angin anu katilu pangageungna di dunya kalayan kapasitas anu dipasang 781,5 MW, dikembangkeun ku insinyur di E.ON Climate & Renewables (EC&R). Pangwangunanana dilakukeun dina opat tahapan antara taun 2007 sareng 2009, ngaliput lahan lega 400 km² lahan pertanian.

Khususna, tahap kahiji kalebet pangwangunan 209 turbin Mitsubishi tina 1 MW, dina fase kadua 55 turbin Siemens 2,3 MW dipasang, sedengkeun fase katilu sareng kaopat diintegrasikeun 166 turbin GE tina 1,5 MW sareng 197 turbin Mitsubishi tina 1 MW masing-masing. Total, 627 turbin angin anu misah dipasang dina jarak 274 méter, anu mimiti beroperasi babarengan dina kapasitas lengkep saprak Oktober 2009.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.