Sadayana anu anjeun kedah terang perkawis kompor gas alam

alat keur ngagolakkeun gas alam

Di seueur bumi alat keur ngagolak dipaké pikeun manaskeun cai pikeun dianggo dina pancuran atanapi dapur. Penting pikeun terang boiler mana anu langkung épisién upami urang hoyong ngahémat tagihan listrik sareng ngamanfaatkeun sumberdaya anu dipimilik. Dinten ayeuna urang badé nyarioskeun ngeunaan alat pembuangan gas alam.

Dina tulisan ieu anjeun tiasa diajar sagala rupa anu aya hubunganana sareng jinis ketel ieu. Tina naon ari aranjeunna sareng kumaha jalanna ka mana anu paling disarankan pikeun dianggo, ngalangkungan kaunggulan sareng karugian masing-masing. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis éta?

Naon ari alat keur ngagolakkeun gas alam?

ketel gas sareng nilai kalori na

Dandang gas alam mangrupikeun wadah anu ngandung cai pikeun dipanaskeun anu suluhna nyaéta gas alam.

Urang sadayana hoyong hemat pisan tina saku urang dina masalah rumah tangga supados tiasa nyéépkeunana dina perjalanan, karep atanapi naon waé anu dipikahoyong. Salaku tambahan, kalayan ngagunakeun énergi anu urang nempatkeun dina komitmen kana kaayaan lingkungan. Kulub, sapertos alat-alat rumah tangga anu sanés, penting pisan pikeun kahirupan urang, sabab ku aranjeunna urang panaskeun cai anu urang anggo.

Milih modél anu saé atanapi henteu gumantung pisan kana kanyaho praktis anu ngagolakkeun anu paling cocog pikeun kaayaan urang. Penting pikeun terang boiler mana anu urang badé pilih gumantung modélna, pangropéa anu diperyogikeun, révisi sareng éfisiénsi na. Upami urang tiasa milih anu paling cocog sareng urang, urang tiasa ngahémat seueur artos dina akhir bulan. Salaku tambahan, éta kedah diperhatoskeun yén, langkung épisiénna sareng kualitas ketel, kirang urang bade ngarusak lingkungan sareng polusi anu dipancarkeun.

operasi

ngahémat tagihanana sareng kulub

Kulub ngagaduhan burner anu tanggel waler pikeun pembakaran gas. Gas ieu biasana gas alam, sanaos aya ogé ketel anu pasokan suluhna propana atanapi solar. Nalika gas dipanaskeun, janten cai anu dikandung dina bak janten uap sareng kaluar ngalangkungan sirkuit pikeun manaskeun sesa bumi. Uap cai ieu tiasa dianggo pikeun ngahubungkeun aranjeunna kana radiator atanapi bahkan pemanasan handapeun lantai.

Boiler propana peryogi tank anu sanés kanggo nyimpen bénsin, janten urang nyéépkeun langkung seueur rohangan tibatan anu hoyong dikhususkeun pikeun jinis alat ieu. Anu solar langkung mirah sareng éta ogé ngamungkinkeun urang masak. Salaku tambahan, éta peryogi outlet pikeun gas anu dihasilkeun nalika durukan, janten aranjeunna ogé kedah langkung seueur pamasangan.

Sadaya kaperluan ieu ngajantenkeun masangkeun boiler sapertos langkung seueur waktos sareng pamustunganana langkung awis. Kusabab kitu, alat keur ngagolakkeun gas alam paling aman sareng paling praktis. Konsép gas alam nyebar pisan sareng seueur dianggo anu dipikaterang salaku Kota gas.

Jinis kulub gas alam

Aya sababaraha jinis kulub gas alam sareng, sapertos anu parantos disebatkeun sateuacanna, urang kedah terang leres mana waé di antawisna anu tiasa dipilih pikeun ngaoptimalkeun sumber daya urang ogé, saurna ogé, ngahémat artos.

Kulub gas bobo

alat keur ngagolakkeun disegel

Kulub ieu ngagaduhan ruang pembakaran anu disegel sareng entong meakeun hawa tina jero bumi. Fitur ieu ngajantenkeun aranjeunna langkung aman, kumargi gas-gas anu dihasilkeun nalika durukan henteu kontak sareng hawa anu urang hirup.

Kulkas gas NOx low

ketel disegel ku NOx low

Nitrogén oksida mangrupikeun sanyawa polutan anu dihasilkeun nalika prosés pembakaran kalayan kaleuwihan oksigén. Kulub anu henteu ngagaduhan jinis pangaturan émisi langkung seueur polutan sareng éfisiénna. Jenis ketel ieu ngagaduhan desain anu sami sareng anu sateuacanna tapi éta disiapkeun pikeun ngaluarkeun oksigén nitrogén kirang.

Kondensasi korél gas

gas kondensasi

Éta ogé tetep modél sapertos gas, tapi ngagaduhan kaunggulan ngagunakeun deui énergi uap cai sareng-sakali. Nyaéta, aranjeunna gaduh sirkuit éta alihan uap cai anu dianggo ka, kahareupna ngabantosan manaskeun sesa cai dina bak. Ieu ngirangan biaya total énergi anu dianggo pikeun manaskeun cai, sabab ngamangpaatkeun sésa panas uap anu dihasilkeun.

Éta ogé langkung aman sareng éfisién sareng urang tiasa ngahémat seueur artos dina konsumsi gas alam.

Kulkas gas atmosfir

kulub gas atmosfir

Dina modél ketel ieu, henteu sapertos anu sateuacanna, ruang durukan kabuka sareng hawa anu dianggo pikeun manaskeun cai nyaéta dikumpulkeun ti tempat dimana alat keur ngagolakna. Kulub ieu ngotoran langkung seueur sareng kirang épisién sareng aman. Salaku tambahan, aranjeunna ngalihkeun sababaraha gas ngabahayakeun ka bumi kami.

harga

harga korél gas alam

Ngawangkong ngeunaan harga umum rada rumit, kumargi aya rébuan modél unggal jinisna. Nanging, kulub atmosfir (sanaos paling henteu disarankeun) paling murah. Harga na sakitar 300 euro. Kualitas handap, harga handap. Tapi henteu pikeun éta, urang kedah milih anu ieu. Kami bakal ngotoran langkung seueur sareng nyéépkeun langkung seueur gas dina jangka panjang sabab efisiensi na langkung handap.

Di sisi anu sanésna, alat keur ngagolakkeun watertight gaduh harga anu variabel antara 400 sareng 1400 euro. Aranjeunna gaduh harga awal anu jauh langkung mahal, tapi ku sabab henteu langkung rereged sareng langkung épisién, dina jangka panjang, éta bakal hartosna kirang konsumsi gas sareng, ku sabab éta, langkung murah.

Kaunggulan tina alat pembuangan gas

kaunggulan kulub gas alam

Ngagunakeun boiler gas ngagaduhan kaunggulan sareng ieu nyaéta:

  • Harga na biasana murah (tina 300 euro). Tiasa di bumi.
  • Pangaruhna pikeun manaskeun cai éta rada gancang sareng nyaman. Salaku tambahan, sabab ngagaduhan termostat sareng konter, éta tiasa diprogram janten panas kana suhu anu dipikahoyong.
  • Aranjeunna henteu biasana nyéépkeun seueur rohangan sareng ngagaduhan umur mangtaun-taun.
  • Boro-boro butuh beberesih dibandingkeun sareng cara pemanasan anu sanés sareng henteu ngaluarkeun noise.

kalemahan

pangropéa ketel

Tungtungna, éta ogé penting pikeun ngaranan karugian tina alat ketel ieu. Hijina kakurangan anu jelas nyaéta pangropéa na. Aranjeunna kedah diberesihan sataun sakali pikeun nyingkahan karusakan sareng macét sareng, pangpayunna, pikeun nyegah kacilakaan.

Kalayan inpormasi ieu anjeun tiasa milih jinis ketel anu paling cocog pikeun anjeun sareng ngahémat saloba mungkin dina pemanasan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)