Valencia nampi kendaraan listrik anyar pikeun armada na

langkung kandaraan listrik

Kandaraan listrik mangrupikeun senjata anu saé pikeun ngirangan polusi di kota-kota anu tanggung jawab transportasi. Kukituna, 18 kandaraan listrik énggal parantos ditambihan kana armada angkutan di Valencia.

Naha anjeun hoyong terang kaunggulan kendaraan listrik sareng kumaha ningkatna dina taun-taun ayeuna?

Kandaraan listrik énggal di Valencia

akuisisi kandaraan listrik anyar

Anggota déwan pikeun Siklus Cai Integral, Vicent Sarrià, CEO Global Omnium, Dionisio García Comín, sareng sutradara umum IVACE, Julia Company, parantos ilubiung dina presentasi kandaraan ékologis anu anyar anu bakal dianggo ku perusahaan di kota Valencia.

Ieu modél anyar tina 100% kandaraan listrik anu nyayogikeun kelestarian sareng hormat pikeun lingkungan anu diperyogikeun ku suasana urang.

Aya seueur maotna per taun anu dicandak ku polusi udara di kota-kota kusabab lalu lintas jalan sareng industri. Revolusi mobil listrik dimimitian lalaunan, tapi sacara progresif saprak dilebetkeun di kota-kota rumit.

Model anu parantos dilebetkeun di Valencia nyaéta Renault Kangoo ZE sareng Zoe sareng otonomi na nyaéta 240 sareng 400 kilométer, tuturutan.

Pikeun operasi anu leres sareng gampang panggunaan kendaraan ieu, 26 titik pengisian ulang parantos dipasang di tengah Vara de Quart ku perusahaan Emivasa sareng Global Omnium. Ieu nunjukkeun yén armada kandaraan listrik tiasa ningkat langkung seueur dina sababaraha taun ka pengker.

Perlu nambahan jumlah kendaraan listrik upami urang hoyong ngirangan émisi polusi. Kaséhatan sadayana aya dina panangan urang, sanaos padamelan sesah sareng ambisius.

Parobihan iklim, sakumaha urang terang, mangrupikeun kanyataan anu mangaruhan urang sadayana tina global dugi ka lokal. Ku alatan éta, Global Omnium maksudna pikeun nyumbang kana solusi kaayaan ieu anu bakal mangaruhan kana cara hirup sareng sumber cai urang.

Dionisio García parantos nekenkeun hal-hal ieu:

"Kami parantos kabuktosan janten perusahaan anu aya hubunganana sareng masarakat, kumaha upami teu kitu, urang teraskeun teraskeun ngusulkeun solusi anu nyumbang kana karaharjaan sareng panggunaan kendaraan ékologis mangrupikeun salah sahiji".

Dina raraga ngirangan pangaruh polusi sareng perubahan iklim, akuisisi kendaraan ieu dina sirkulasi bakal ngirangan émisi langkung ti 30 ton CO2 kana atmosfir, janten salah sahiji gas anu paling nyumbang kana pemanasan global.

Kaputusan ieu disababkeun ku strategi perusahaan anu tujuanana nyaéta ngagantian laun kendaraan solar sareng béngsin kalayan kendaraan anu langkung berkelanjutan anu nyumbang kana konservasi lingkungan.

Langkung inovasi sareng kelestarian

kandaraan listrik valencia

Global Omnium ngahijikeun téknologi anyar kana jinis kandaraan ékologis anu henteu ngirangan kinerja tapi anu nyumbang kana pelestarian lingkungan di komunitas otonom Valencia.

Sajauh, 33 kandaraan ékologis parantos dilebetkeun (13 LPG sareng 20 listrik), direncanakeun ngahijikeun deui 15 taun payun (4 LPG, 7 listrik sareng 4 hibrida). Prakarsa ieu ningkatkeun kelestarian sareng ngajamin kualitas lingkungan generasi payun, kumargi polutan atmosfir dikirangan.

Pikeun jenis pamekaran téknologi ieu, Valencia kantos janten pusatna. Panerapan kandaraan listrik di Valencia nambihan kasuksésan téknologi anu parantos kahontal dina sababaraha taun terakhir. Hal ieu ngajantenkeun Valencia metropolis munggaran anu komitmen pikeun kelestarian lalu lintas jalan.

Sapotong inpormasi anu ngadukung kahontalna ieu nyaéta pangakuan laporan Inovasi sareng Kota, diterbitkeun ku Center For An Urban Future (CUF) sareng Wagner Innovation Labs, ti NYU Robert F. Wagner Pascasarjana Sakur Pelayanan Publik, New York , dimana bacaan jarak jauh tina méter pinter anu dikembangkeun ku Global Omnium, di kota Valencia, menonjol salaku salah sahiji tina 15 inovasi dunya anu paling penting, dilaksanakeun dina sababaraha taun ka pengker.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, kebangkitan kandaraan listrik beuki caket.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.