Uni Éropa bakal ngaleungitkeun pajak pikeun konsumsi diri

konsumsi diri di Spanyol ruksak ku kaleuwihan pajak Parlemén Éropa komitmen pikeun ngamajukeun konsumsi nyalira énergi terbarukan di sadaya nagara Uni Éropa, salian ti ngadorong Amérika Serikat "mastikeun yén konsumén boga hak pikeun janten konsumén nyalira énergi terbarukan ”.

Pikeun ieu, sadaya konsumén kedah diijinkeun "pikeun nyéépkeun sareng ngical surplus produksi listrik terbarukan na, tanpa tunduk kana prosedur sareng tuduhan diskriminatif atanapi henteu saimbang anu henteu ngagambarkeun biaya.

mandiri

Kongrés parantos nyatujuan amandemen anu nyungkeun ngamungkinkeun konsumsi listrik tina sumber produksi anu tiasa dirobih sareng anu tetep aya di jero gedongana "tanpa tunduk kana pajak, biaya atanapi upeti naon waé". Amandemen ieu nampi 594 sora anu diuntungkeun, 69 ngalawan sareng 20 pantang.

konsumsi mandiri listrik domestik

Sababaraha MEP Sosialis negeskeun: "Kami ngajagaan hal anu diperjuangkeun, dina pendapat kuring, anu ngajamin konsumsi diri salaku hak. Konsumsi mandiri énergi terbarukan salaku hak sareng ngaleungitkeun halangan administrasi sareng ngalarang tindakan sapertos pajak anu dipikaterang di nagara kuring, pajeg pikeun panonpoé.

Déwan Menteri disatujuan dina akhir 2015, Kaputusan Karajaan anu maksa naon anu disebatna «tol cadangan»Pikeun ngonsumsi mandiri énergi, anu kawéntar salaku pajeg matahari

Hanjakalna, sangkaan parah organisasi organisasi, kelompok lingkungan, asosiasi bisnis sareng oposisi parantos janten kanyataan. Aranjeunna parantos lami ngingetkeun kanyataan ieu, ti saprak 2 taun sateuacan Menteri Perindustrian ngumumkeun tujuanana

Dumasar kana laporan anu nyarankeun sababaraha parobihan kana Pasar Nasional sareng Komisi Kompetisi (CNMC), sareng persetujuan ti Déwan Nagara; Pamaréntah nyatujuan SK anyar ieu tanpa masalah.

rajoy sareng aranjeunna nuju ngabahas perkawis kaayaan

Pajak matahari anu disahkeun dina mandat José Manuel Soria di Menteri Perindustrian mangrupikeun salah sahiji hukum anu henteu dipikaharti ku warga nagara. Kunaon Jérman, nagara anu langkung matahari ti urang, parantos nempatkeun langkung seueur piring dina sataun tibatan Spanyol dina sagala sejarah na?.

Kabeneran aya yén Spanyol mangrupikeun promotor énergi anu terbarukan dina awal abad ka, bahkan nawiskeun bonus pikeun anu dipasang panél surya. Nanging, spekulasi di pasar sareng ukuran pamaréntahan PP ti 2011 aranjeunna mimiti ngahesekeun kaayaan ieu.

Pikeun organisasi internasional sapertos Greenpeace, éta ngagambarkeun "kabijakan anu jelas pikeun ngahukum énergi anu terbarukan, hemat sareng efisiensi énergi."

matahari terbit artistik, kapal greenpeace balayar ngaliwatan Laut Tengah

Nyatana, Greenpeace naros ka Pamaréntah yén Spanyol janten pamimpin di pembaharuan deui: Aranjeunna nungtut yén UU Perubahan Iklim ka hareupna kalebet énergi bersih 100%. Aranjeunna émut yén sapuluh taun ka pengker aranjeunna nunjukkeun kamampuan téknis sareng ékonomi.

Amandemen ka payun

Ditanya ngeunaan masa depan amandemen ieu dina negosiasi sareng mitra komunitas, kaum Sosialis ngarepkeun dukungan ti Komisi Éropa sareng parantos ngingetkeun yén Parlemén Éropa moal mundur, dibéré dukungan anu ditampi ku bagian ieu téks.

Upami éta henteu cekap, sidang paripurna Parlemén Éropa parantos naroskeun pikeun ningkatkeun targét énergi anu terbarukan pikeun Uni Éropa nepi ka 35% dina 2030, dibandingkeun sareng target 27% ayeuna dipasang.

MEPs parantos nyatujuan sareng 492 sora anu diuntungkeun, 88 ngalawan sareng 107 henteu ngalakukeun laporan PSOE MEP José Blanco, anu netepkeun posisi Parlemén Éropa ngeunaan perundingan anu ayeuna kedah dimimitian ku Déwan EU, lembaga anu ngawakilan Nagara Anggota, anu ngabela ngajaga udagan dina 27%.

énergi renewable china

Dina konferensi pers, MEP bodas nambihan: «Dinten ieu urang tiasa nyarios yén Uni Éropa parantos masihan pesen anu jelas tur teu jelas pikeun minuhan tujuan Paris sareng ngamajukeun transisi énergi dumasar kana énergi bersih sareng énergi anu diperbarui ”.

Pikeun ngahontal tujuan anu tiasa diperbarui, nagara kedah netepkeun targét nasional nyalira, anu bakal dikoordinir sareng diawasi ku union.

Salaku tambahan, MEPs of the European Union sapuk pikeun netepkeun target efisiensi énergi pikeun 2030 ogé 35%, anu bakal diitung tina proyéksi konsumsi énérgi pikeun taun anu sami numutkeun modél PRIMES, anu simulate konsumsi énergi sareng suplai dina UNI ÉROPA.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.