Républik Dominika ningkatkeun kapasitasna dina énergi terbarukan

Dina sababaraha bulan terakhir seueur padamelan parantos dilakukeun républik Dominika pikeun ningkatkeun kapasitas ngahasilkeun énergi anu terbarukan sareng dina waktos ayeuna paningkatan anu lumangsung saéstuna penting pisan supados ka payunna sakumna penduduk tiasa ngagaduhan énergi tina sumber alam sareng lingkungan tiasa kirang najis.

Dasarna, padamelan nuju dilakukeun pikeun ngamajukeun panggunaan tanaga surya sareng énergi angin, anu mangrupikeun anu tiasa dihasilkeun langkung gampang sareng jumlah anu langkung seueur dina waktos ieu, janten aya dua jinis énergi renewable penting pisan dina ayeuna sareng pikahareupeun républik Dominika, nagara anu ngudag sésana pikeun ngahontal produksi pikeun tiasa nawiskeun sadayana warga énergi anu diperyogikeun ku aranjeunna nganggo sumber anu tiasa dibaharukeun.

Nagara ieu ningkat pisan dina hal ieu sareng dina taun-taun ka payun diharepkeun yén bagian énergi anu dikonsumsi di panjuru nagara bakal datang langsung tina tanaga panonpoé sareng angin.

Kanggo taun ayeuna républik Dominika bakal boga kasempetan pikeun ngalaksanakeun sababaraha proyék pikeun nuluykeun nambahan jumlah tanaga surya diala sareng ogé anu aya hubunganana sareng énergi angin, dua énergi anu penting pisan sareng seueur di panjuru nagara, khususna dina titik anu béda. Sapertos anu sering dilakukeun di daérah-daérah sanés dunya, Investasi biasana penting pisan sahingga proyek tiasa dilaksanakeun sareng produksi énergi terbarukan sacara umum tiasa ningkat sakedik-sakedik, dina hal ieu di Républik Dominika.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.