Peru maju dina énergi biomassa

Ti saprak ka tukang Péru parantos resep kana énergi anu tiasa dibangkitkeun sareng di antara sadaya jinis énergi anu tiasa dibangkitkeun anu menarik, biomassa mangrupikeun anu paling pikaresepeun pikeun Peru, nagara dimana pertumbuhan énergi biomassa éta parantos penting pikeun sababaraha taun sareng khususna dina sababaraha bulan terakhir.

Dina waktos ieu Péru geus meunang tanaga nuhun énergi biomassa, tanaga anu saé pisan anu ngamungkinkeun nyimpen polusi sareng tiasa ngajaga lingkungan hirup dina kaayaan anu pangsaéna, hal anu penting sahingga warga masarakat tiasa ngaraos sipat anu sampurna sareng anu langkung saé polusi di kota-kotana.

Énergi biomassa saé sapertos anu sanés sareng nawiskeun pilihan anu saé pikeun énergi anu terbarukan anu penting, anu penting pikeun sababaraha nagara ngagaduhan jinis énergi ieu sareng ningkatkeun kapasitas énergi dina sababaraha taun. Pokokna, di Peru anjeun ogé tiasa ngamajukeun jinis énergi sanés sapertos surya atanapi angin, dina raraga ngagaduhan pertumbuhan anu langkung ageung dina énergi terbarukan dina taun-taun payun sareng ningkatkeun kapasitas ngahasilkeun énergi anu henteu ngotorkeun.

Masa depan Peru sareng seueur nagara sanés anu ngalangkungan éta énergi renewable Sareng dina pengertian ieu, Peru ningkat pisan dina bidang pembaruan, dina hal ieu ningkat dina énergi Biomassa, anu mangrupikeun jinis énergi anu narik pisan anu kedah diémutan.

foto: Flickr


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Erik cenahna

    "Ngarasakeun polusi anu langkung saé"?

  2.   Francisco E. Acosta Gamarra cenahna

    Abdi guru C, TA sareng kuring peryogi inpormasi ngeunaan panggunaan sumberdaya urang, sareng kuring yakin yén anjeun bakal masihan kuring ideu sareng inisiatip anu hadé pikeun ngahontal proyek pendidikan anyar di murid sakola menengah kuring. Kuring yakin yén urang salaku jalma wajib miara sareng ngajagaan lingkungan urang sareng ngantepkeun warisan ékologis anu hadé pikeun turunan urang kahareup. Kuring hatur nuhun sateuacanna kanggo dukungan anu berharga sareng tanpa syarat anu kuring yakin bakal nampi ti anjeun.