Hotél NH komitmen pikeun didaur ulang

Hotél NH Éta mangrupikeun salah sahiji perusahaan hotél anu paling penting. Anjeunna nembé ngahontal perjanjian sareng Yayasan ECO-WEEE. Inisiatif ieu pikeun nempatkeun dina 174 fasilitas tina ranté hotél di Spanyol, wadah pikeun ngadaur mulangkeunana unsur éléktronik sareng listrik.

Tujuanana pikeun hotél janten titik bersih sareng ngamajukeun daur ulang tina produk ieu boh ku konsumén, pangguna boh pagawé anu ngalaksanakeun kagiatan di ditu.

Warta anu saé yén aya paningkatan di tempat-tempat sampah dititipkeun pikeun didaur deui teras-terasan, kumargi seueur jalmi bakal ngagaduhan tempat caket pikeun ninggali produk anu henteu aya gunana deui.

Wadah anu dianggo ku ECO-WEEE's ngagaduhan kualitas diproduksi pikeun nempatkeun jumlah anu seueur runtah tapi dina rohangan leutik, anu nyoko pisan sareng kabutuhan hotél NH.

Masing-masing wadah ngagaduhan kompartemen pikeun neundeun sababaraha jinis limbah sapertos alat listrik sareng alit, tabung fluoresensi, lampu bohlam, aki, mobil, sareng sajabana.

Perusahaan hotél ieu sababaraha taun parantos ngembangkeun tindakan pikeun ngajaga lingkungan sareng langkung saé efisiensi énergi, ngirangan konsumsi cai sareng ngirangan Émisi CO2, Ku stratégi ieu mangrupikeun patarosan ngajantenkeun manajemén na lestari.

NH Hoteles parantos nampi sababaraha panghargaan pikeun kinerja lingkunganana sareng pikeun kerja keras ngirangan na tapak suku karbon, janten mangrupikeun conto pikeun nuturkeun pikeun perusahaan sanés.

Dukungan pikeun daur ulang ieu penting pisan sanés ngan ukur pikeun kéngingkeun runtah dikumpulkeun sabab ngadorong kabiasaan ieu di jalma.

Langkung seueur perusahaan anu kolaborasi dina masalah lingkungan sareng khususna sareng daur ulang, jumlah limbah tiasa dikirangan pisan sareng tiasa diubaran kalayan pantes pikeun nyingkahan polusi.

NH komitmen pikeun didaur ulang tapi séktor sanés ogé kedah dianggo tina fungsi sosial sareng bantosanna.

SUMBER: Énergi anu tiasa diperbarui


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.