Méksiko sareng pembangkit listrik biomassa énggal

pembangkit listrik biomassa di Méksiko
Éta diresmikeun di Veracruz, Méksiko nu anyar tutuwuhan cogeneration kakuatan biomassa. Présidén Calderón aya di acara ieu, anu nunjukkeun pentingna masihan ka jenis perusahaan ieu.

Kalayan dimimiti pabrik ieu, tiasa ngahemat langkung ti 3,6 juta ton karbon dioksida taunan. Angka ieu sami sareng nyandak sakitar 70.000 mobil di jalan.

ieu pembangkit listrik biomassa Dileler pangakuan nasional kalayan penghargaan pikeun inovasi pikeun téknologi anu dianggo, bahan baku na nyaéta tiwu bagasse digawekeun.

Énergi biomassa dihasilkeun ku tutuwuhan ieu éta bakal kalapa saprak 14 cents kw / jam bakal dibayar kirang ti konvensional.

Cogeneration mangrupikeun salah sahiji Sumber énergi Naon deui anu resep ngamangpaatkeun Méksiko. Maka, aya dukungan nagara anu signifikan anu kagambar dina ayana antara 30 atanapi 40 proyék anu sami.

Méksiko ngalakukeun upaya ngahasilkeun énergi anu langkung bersih sareng lirén gumantung bahan bakar fosil sahingga ngirangan tingkat polusi.

Investasi swasta dina énergi salian ti ngahasilkeun padamelan anu ngabantosan ékonomi lokal, naha éta positip pisan yén jenis usaha ieu dilaksanakeun.

Méksiko resep sésana nagara Amérika Kidul Aranjeunna gaduh seueur kamungkinan pikeun ngamangpaatkeun énergi anu terbarukan tapi kamekaranana masih tetep gancang. Ngan sababaraha taun ka pengker, palaksanaan Téknologi bersih keur produksi listrik jeung énergi.

Énergi biomassa bisa jadi alternatif anu relevan dina hal bahan bakar sareng bentuk produksi énergi.

Éta sababna penting pikeun terus mekarkeun sareng ngembangkeun industri tina énergi renewable di nagara-nagara anu henteu maju kusabab éta bakal ngabantosan aranjeunna ningkatkeun kaayaan sosial sareng ékonomi dina jangka menengah sareng jangka panjang. Salaku tambahan pikeun ngirangan ngirangan polusi lingkungan.

SUMBER: ékspansi CNN


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jerryk_tgi cenahna

    Kumaha kuring terang langkung seueur ngeunaan pepelakan ieu, sareng langkung terang? salam

  2.   Jorge Zent cenahna

    Naon nami perusahaan? naha aranjeunna ngajual ka umum? atanapi dua distributor?