Galicia bakal ngamajukeun pamasangan langkung ti 4.000 boiler biomassa

biomassa salaku énergi terbarukan

Sakumaha urang terang, aya seueur jinis énergi terbarukan sareng di Spanyol campuran énergi nyobian kanggo ningkatkeun kapasitas anu dihasilkeun. Xunta de Galicia parantos nunjukkeun kasaimbangan anu Strategi na pikeun Ngamajukeun Biomassa salami taun 2010-2014 diringkeskeun.

Pikeun ngamajukeun énergi anu terbarukan, kusabab kanyataan yén Galicia ngagaduhan rézim hujan anu langkung luhur sareng, ku alatan éta, tanaga surya henteu épisién pisan, éta nampilkeun strategi pikeun ningkatkeun énergi biomassa. Hasil tina kasaimbangan nya éta Dina akhir 2017, pamasangan langkung ti 4.000 boiler biomassa di bumi bakal didukung.

Stratégi naekeun Biomassa

Kalayan garis anggaran tina 3,3 juta euro, Xunta de Galicia hoyong ngamajukeun pamasangan boiler biomassa kanggo ngamajukeun produksi énergi terbarukan sareng ngirangan émisi gas rumah kaca di langkung ti 200 administrasi publik, organisasi nirlaba sareng perusahaan Galicia.

Diperkirakeun yén manpaat tabungan anu sadayana anu diuntungkeun tina Stratégi ieu tiasa ngahontal 3,2 juta euro dina tagihan énergi taunan, sajaba ti 8 juta liter solar. Ieu bakal nyumbang kana pangurangan 24000 ton CO2 kana atmosfir.

Kulub biomassa

ketel biomassa pikeun bumi

Kami émut yén alat ketel biomassa dianggo salaku sumber énergi biomassa sareng pikeun ngahasilkeun panas di bumi sareng gedong. Aranjeunna ngagunakeun bahan bakar alami sapertos pelet kai, liang zaitun, résidu leuweung, cangkang buah garing, sareng sajabana salaku sumber énergi. Éta ogé dipaké pikeun manaskeun cai di bumi sareng gedong.

Hibah ieu dimaksudkeun pikeun ngamajukeun efisiensi sareng ngirangan panggunaan énergi konvensional pikeun ngirangan kagumantungan énergi ti luar negeri, bari ngamajukeun industri pakait sareng ningkatkeun manajemén sareng kinerja sustainable pagunungan Galicia.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Saunier duval cenahna

    Tapi naon warta alus! Saeutik saeutik, urang tiasa ngawangun dunya anu langkung saé babarengan ^^ Dunya anu langkung héjo! Hatur nuhun sadaya inpormasi anu anjeun pasihkeun tina halaman wéb ieu.