Castilla-La Mancha nyubsidi énergi anu tiasa dibangkitkeun

Ngabiayaan énergi anu tiasa diperbarui Castilla-La Mancha

29 Désémber Pamaréntah Castilla-La Mancha nyebarkeun panggilan pikeun resolusi éta ku anu bantosan dipanggil pikeun panggunaan énergi anu terbarukan, nyata dina Castilla-La Mancha pikeun taun 2018.

Konvénsi ieu boga tujuan pikeun terus ngadorong énergi anu bisa dibaharukeun sahingga ngagaduhan pangurangan émisi karbon dioksida anu langkung saé, teras mihak kana modél pangwangunan anu berkelanjutan.Alat bantu udagan ditujukeun pikeun UKM boh kotamadya, ogé rumah tangga sareng komunitas pamilik, dina hal énergi fotovoltaik atanapi kombinasi angin sareng fotovoltaik.

waktu tanaga panas bumi Éta ditujukeun pikeun bumi, komunitas anu gaduh sareng perusahaan.

Teleponna aya kira-kira 510.500 euro dina bantosan sareng bakal nyayogikeun sajumlah 320.000 euro kanggo bantosan énergi fotovoltaik sareng kombinasi angin sareng fotovoltaik.

Di sisi anu sanésna, éta bakal nyéépkeun sésana, sakitar 190.500 euro pikeun insentif énergi panas bumi.

Ngeunaan jumlah subsidi, bakal 40% tina inpormasi anu layak, kalayan wates maksimum 30.000 euro per proyek.

Ogé, salaku novelty, nelepon netepkeun patokan évaluasi anu pikaresep pikeun tindakan anu aya di daérah Investasi Wewengkon Terpadu (ITI), kapangaruhan ku depopulasi, anu bakal dinilai ku tambahan 20 poin.

Taun ayeuna, pamaréntah daérah bakalan ngahaturkeun sakitar 4,5 juta euro pikeun promosi énergi terbarukan, ogé épisiénsi énergi, faktor penting sanés pikeun ngirangan konsumsi.

Pikeun ieu bakal ditambihan langkung ti 6 juta dialokasikan dugi ti mimiti legislatif ayeuna, ti mana kotamadya, rumah tangga di Castilla-La Mancha sareng langkung ti 4.200 perusahaan parantos nguntungkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.