Bumi di Alcalá bakal nguntungkeun tina énergi anu diperbarui

Tanda tangan proyék

Sakitar 12.000 bumi di kota Madrid Alcalá de Henares bakal tiasa nguntungkeun tina proyek énergi terbarukan anu disebat "Pemanasan Distrik Alcalá ”.

Éta dumasar kana jaringan panas pikeun bumi ieu anu sumber énergi na bakal disadiakeun ku konsentrasi tanaga surya sareng biomassa.

Proyék ieu parantos ditandatanganan ku ayana Javier Rodríguez Palacios, Olga García, Alberto Egido sareng Teo López (Walikota Alcalá de Henares, Wakil Walikota Mimiti sareng Councilor for Heritage, Councilor for Lingkungan sareng wawakil Pemanasan Distrik Alcalá masing-masing).

Gagasan proyék cenah nyaéta kagunaan panél surya sareng panas kota, sahingga tiasa nyayogikeun Alcalá ngalangkungan énergi anu terbarukan di luhur, kalayan biomassa janten anu diitung salaku dukungan.

Ngamimitian Pemanasan Distrik Alcalá hartosna dugi ka 12.000 bumi di kota, ogé kalebet perusahaan, sareng di sisi sanésna ngahontal réduksi anu cukup dina tagihan énergi penduduk.

Perusahaan anu ngurus proyek bakal nginpokeun ka sadaya komunitas tatangga anu hoyong atanapi tiasa nguntungkeun tina inisiatif ieu.

Dina waktos ayeuna, Pemanasan Distrik Alcalá gaduh jangka menengah mimiti pikeun proyek.

Javier Rodríguez Palacios parantos nunjukkeun yén:

"Proyék ieu ngagaduhan téknologi anu kuat, berkelanjutan sareng ékonomis.

Kami resep salaku Déwan Kota pikeun nandatanganan perjanjian ieu sareng kolaborasi dina prakarsa ieu nunjukkeun yén kelestarian henteu kedah langkung mahal ”.

Wakil walikota anu munggaran ogé hoyong nunjukkeun:

"Proyék anu datang ka kota pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan.

Dina kasus sapertos kieu, urang ngadamel parobihan modél énergi kami sabab palaksanaan sistem ieu anu ngagunakeun énergi anu tiasa dibaharukeun tiasa ngirangan dugi ka 40 rébu ton CO2 per taun, anu hartosna ningkatna hawa di kota urang ".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.