8000 milyar dina inpormasi anyar dina dunya anu tiasa dibaharuan

Pagawean anu tiasa direnovasi Awakening anyar sektor Spanyol tina énergi renewable. The langkung ti 8.000 megawatt (MW) kakuatan dilélang dina sataun bakal nyababkeun investasi sakitar 8.000 juta euro, saatos lima taun eureun mutlak, disababkeun ku potongan anu diprakarsai ku pamaréntah Zapatero, sareng dipungkas ku pamaréntah Rajoy.

La Photovoltaic panonpoé, anu éléh ageung tina 2 lélang anu munggaran, parantos ningal kumaha dina hiji stroke, dina terakhir lelang éta kéngingkeun langkung ti 3.000 MW kakuatan. Industri ieu ngira-ngira yén inpéstasi pikeun ngamimitian proyek sateuacan taun 2020 bakal dugi ka 3.500 juta.

Investasi

La Asosiasi Pausahaan Énergi Terbaruan (APPA) ngitung éta ampir 28.000 padamelan langsung sareng henteu langsung pikeun ngamimitian 3.900 MW anu direncanakeun.

Jaringan pembaruan global Cina

La industri angin, anu dina lembut Mei kamari butuh langkung ti 99% tanaga, ngarepkeun investasi sakitar 4.500 juta sahingga 4.500 MW anu kedah siap sateuacan 31 Désémber 2019 janten kanyataan.

Sejarah tanaga angin sareng Mills

Kolaborasi antara entitas

Sektor percanten yén sadaya palaku aub, ti promotor pabriklembaga keuangan y Administrasi, kerja keras sareng di luhur sadayana silih gandeng, janten sadayana proyek tiasa janten kanyataan. Dugi ka ayeuna, pamekaran énergi terbarukan parantos karandapan halangan administrasi tanpa wates, salian ti motong pamaréntahan.

Ladang angin Huelva

Baheula, contona, dina mandiri. Perusahaan bahkan daék mayar anu disebat pajeg panonpoé (ditagihkeun ka fasilitas anu langkung ti 10 kilowatt) tingali kumaha éta lumpuh proyék anjeun sareng investasi. Kusabab sababaraha perusahaan parantos ngecam, sapertos Bodegas Torres di Vilafranca del Penedès.

Untungna, sareng berkat hukum Uni Éropa 20 20, éta pamarentah Éta parantos kéngingkeun ngan ukur sataun satengah sajumlah 8.737 MW kakuatan héjo anyar (4.607 MW angin, 4.110 MW fotovoltais sareng 20 MW biomassa).

Salaku tambahan, lélang deui kapasitas anyar pikeun kapuloan masih ngantosan. Upami sadaya proyék ieu tungtungna jadi kanyataan, España bakal langkung ti ngan ukur anjeun komitmen sareng Éropa pikeun 2020.

Ti Forestalia dugi ka ACS

Perusahaan Cobra, cabangna grup ACS, dipupuhuan ku Florentino Pérez, mangrupikeun juara ageung lélang pamungkas, kalayan 1.550 MW kakuatan fotovoltais. Dina tender ieu, protagonisna nyaéta tanaga surya, sedengkeun dina Méi éta angin.

harga tanaga surya anu handap

Sakumaha parantos dikomentaran sababaraha kali, dina waktos éta, anu meunang nyaéta Aragonis Forestalia, anu parantos nyapu tender Januari 2016, sareng kéngingkeun 40% kakuatan dina tender. Éta ngagaduhan salaku sekutu General Electric sareng di tukang Blackrock.

Nyatana, sabab perusahaan Aragonis parantos ngonfirmasi kana média, éta parantos kéngingkeun 1.200 megawatt (MW) éta aranjeunna bakal ngembangkeun utamina dina proyek di Aragon. 

Salaku tambahan, taun kamari, dina lélang anu ngeureunkeun moratorium énergi anu terbarukan, grup anu dipimpin ku Fernando Samper (Kehutanan) Dileler langkung ti 400 MW -300 MW tanaga angin sareng langkung ti 100 MW biomassa- tina 700 MW anu dimaénkeun.

Papisah tina Kehutanan, perusahaan sanésna ogé parantos kéngingkeun sababaraha blok. Salaku conto Gamesa mastikeun yén éta bakal meunang blok 206 MW. Pikeun bagian na, numutkeun sumber industri Gas Fenosa Pengetahuan Alam éta parantos kéngingkeun sakitar 600 MW. Enel Héjo Daya Spanyol-cabangna Endesa-, bakal dilélér 500 MW. Nanging, IberdrolaSamentawis éta, éta moal ngahontal salah sahiji blok anu ditawarkeunana.

Angin

Jumlahna 40 perusahaan Langkung ti 5.000 megawatt (MW) dileler dina lelang terbarukan terakhir anu diayakeun dina bulan Méi disebarkeun, numutkeun daptar pamenang anu disayogikeun ku Menteri Energi. Khususna, sajumlah 30 perusahaan ngabagi 3.909,1 MW téknologi fotovoltaik, sedengkeun 10 perusahaan sanés nampi langkung ti 1.127,81 MW tanaga angin.

Pamasangan kincir angin

Raksasa tina sektor énergi Spanyol ogé parantos kéngingkeun kakuatan dina lélang Mei sareng Juli. Endesangaliwatan Enel Héjo Daya y Gas alam aranjeunna kéngingkeun 338,6 sareng 250 MW fotovoltaik. Dina Méi, 540 sareng 667 MW, masing-masing, kakuatan angin dilélérkeun.

Forestalia

Grup Forestalia lahir di Zaragoza di 2011, hasil tina a karir bisnis panjang samemehna dina promosi énergi terbarukan, khususna dina pepelakan énergi sareng énergi angin ti saprak 1997.

Ayeuna ngagaduhan pepelakan énergi di Spanyol, Perancis sareng Italia; ngawangun éta panggilingan pelet panggedéna sareng serpihan nagara di Erla (Zaragoza); ngamajukeun pepelakan pembangkit listrik biomassa di Aragon, Komunitas Valencian sareng Andalusia, sareng sagala rupa kebon angin, khususna di Aragon.

énergi biomassa tina sésa-sésa unsur leuweung

Tanggal 14 Januari 2016, Grup Forestalia mangrupikeun juara panggedéna pikeun pelelangan Kamentrian Industri, Énergi sareng Pariwisata pikeun alokasi skéma remunerasi khusus kana fasilitas énggal pikeun produksi listrik tina téknologi angin sareng biomassa. Dina tanaga angin, Grup Forestalia dilélér 300 MW, tina 500 MW dilélang; sareng dina biomassa, éta kéngingkeun 108,5 MW biomassa, tina 200 MW dilélang.

Munculna Grup Forestalia dina pasar énergi bakal ngahasilkeun épék anu positip pisan: Forestalia komitmen ka pasar terbuka, kalapa, transparan, efisiensi tinggi, biaya handap sareng, pamustunganana, langkung seueur kauntungan dina harga pikeun konsumén

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)