Éropa sangsi tilu nagara henteu mampuh ngeureunkeun mancing haram

  fishing

Eropa réngsé nepi ngalaksanakeunnana ancaman: parantos ngalaksanakeun tindakan parah ka tilu Nagara anu henteu matuh komitmen pikeun ngeureunkeun mancing haram: Bélis, Kamboja y Guinéa. Katilu nagara ieu moal tiasa ngékspor lauk ka Uni Éropa, sedengkeun kapal Éropa moal ngagaduhan hak pikeun ngala lauk di na cai daérah.

Ieu mangrupikeun kahiji kalina ti saprak angger di fishing di perairan jero taun 2008, yén Éropa meta sapertos kieu, ngalaksanakeun sanksi anu épéktip. The pasar komunitas mangrupikeun salah sahiji anu penting di dunya, sareng ancaman tina Brussel aranjeunna parantos ngagaduhan akibat.

ieu kaputusan bersejarah, sareng nunjukkeun yén Uni Éropa mangrupikeun conto dina perang ngalawan fishing haram. Warga Éropa kedah terang yén lauk anu didahar na téh diala di lestaripaduli asal usulna.

Bélis, Kamboja y Guinea tacan kaget: gantung na ngaréspon prosés anu panjang tina peringatan ku Komisi. Salain ti ieu, nyatet yén dialogna henteu rusak, sareng éta hukuman tiasa diangkat upami Nagara ieu satuju kana usaha merjuangkeun fishing haram.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)