Énergi angin Jepang ngaliwat dua perusahaan Spanyol

Platform angin lepas pantai SATH

Dua perusahaan Spanyol, Saitec Offshore Technologies sareng Univergy, Leioa, Bizkaia sareng Madrid-Albacete masing-masing aranjeunna nembé nandatanganan perjanjian pikeun nyiptakeun SPA (Perusahaan Tujuan Khusus) naon anu dimaksud ku Perusahaan Tujuan Husus.

Tujuan anu diusulkeun nyaéta pikeun ngembangkeun proyek ngambang di Jepang kalayan téknologi SATH.Téknologi SATH ieu, dikembangkeun ku perusahaan rékayasa Basque Saitec, didasarkeun kana platform ngambang beton anu diteken anu diwangun ku 2 lambung silinder sareng horisontal, ogé ngagaduhan tungtung kerucut sareng silih sambung ngalangkungan struktur palang dina sababaraha bagian.

Kenalan perusahaan Spanyol

Univergy Internasional dihartikeun salaku:

"Perusahaan Spanyol-Jepang khusus kana pamekaran proyék énergi anu tiasa diénggalan anu ngagaduhan éksténsif terang-terang (know-how) langkung ti 20 taun dina pamekaran proyék pembangkit énergi anu terbarukan sareng portopolio proyék dina pamekaran langkung ageung ti 3,1 gigawatts (3.100 megawatt, MW)".

Saitec Offshore Technologies:

Mangrupikeun rékayasa Saitec, didamel di sekitar SATH téknologi ngambang, anu sipat inteléktipna anjeunna sapinuhna ngontrol. Diadegkeun dina 2016, perusahaan Basque ieu parantos bet ti mimiti solusi ngambang salaku cara pikeun méréskeun halangan anu aya hubunganana sareng jero cai.

Kontribusi

Universitas, parantos aya di 12 nagara anu béda, nyumbang ka perusahaan énggal (SPA) kalayan kontribusi "know-how" na pikeun pamekaran proyék pepelakan lepas pantai di daérah Jepang, dimana posisi dominan kahontal dina 5 taun ka pengker.

Salaku tambahan, aranjeunna ngembangkeun proyek angin lepas pantai anu jumlahna 800 MW.

Di sisi séjén, Saitec lepas pantai nyumbang kana SPA (Perusahaan Tujuan Khusus) sareng "know-how" teknisi pikeun nyayogikeun rékayasa dasar anu diperlukeun pikeun ngahasilkeun desain pikeun pamekaran proyék luar negeri kahareup sapertos: pangwangunan proyék, pamilihan pakakas sareng palaksanaan solusi téknologi SATH.

Ignacio Blanco, Présidén Eksekutif Univergy Internacional nunjukkeun:

"Perjanjian ieu anu ngahijikeun Saitec sareng Univergy ngagaduhan nilai stratégi anu luhur pikeun pamekaran proyék-proyék pabrik lepas pantai, boh kusabab pangalaman duanana perusahaan dina sektor ékonomi ieu, ogé kusabab téknologi ngambang STAH".

Pikeun bagian na, présidén Grup Saitec, Alberto Galdós Tobalina, parantos nunjukkeun yén:

"Perjanjian ieu ngalibatkeun union dua perusahaan sareng ayana internasional anu kuat anu nyayogikeun pangalaman éksténsif dina téknologi kalayan solusi canggih dina proyek luar negeri sapertos STAH".

Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa nonton wawancara Luis González Pinto ti Saitec.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.