Fausto Ramírez

I lindur në Malaga në vitin 1965, Fausto Antonio Ramírez është një kontribues i rregullt i mediave të ndryshme dixhitale. Shkrimtar narrativ, ai ka disa botime në treg. Tani po punon për një roman të ri. I apasionuar pas botës së ekologjisë dhe mjedisit, ai është një aktivist i përkushtuar për energjitë e rinovueshme.