Уреднички тим

Renovables Verdes е веб-страница на блогот Actualidad специјализиран за обновлива енергија и животна средина. Ние темелно ја третираме секоја од најпријателските енергии и ги споредуваме со конвенционалните. Ние сме специјализиран медиум кој нуди вистинити и ригорозни информации.

Уредничкиот тим на Renovables Verdes е составен од група на експерти во обновливи, чисти и зелени енергии, меѓу кои има и дипломци во науки за животна средина. Ако сакате и вие да бидете дел од тимот, можете испратете ни ја оваа форма за да станеме уредник.

Уредници

  • Германски порти Portо

    Завршил еколошки науки и магистер по еколошко образование на Универзитетот во Малага. Светот на обновлива енергија расте и станува се поактуелен на енергетските пазари ширум светот. Прочитав стотици научни списанија за обновливи енергии и во мојот степен имав неколку предмети за нивното работење. Покрај тоа, јас сум опширно обучен за рециклирање и проблеми со животната средина, така што тука можете да ги најдете најдобрите информации за тоа.

Поранешни уредници

  • Томас Бигорда

    Компјутерски инженер со страст кон глобалната економија, особено финансиските пазари и обновливите извори на енергија.

  • Мануел Рамирез

    Посветени на животната средина и тоа како е важна причина да се следи сè што се случува низ нашиот свет и планета. Со намера да понудиме малку повеќе светлина за она што нè опкружува.