Фаусто Рамирез

Роден во Малага во 1965 година, Фаусто Антонио Рамирез е редовен соработник на различни дигитални медиуми. Наратор, тој има неколку публикации на пазарот. Во моментов работи на нов роман. Страствен за светот на екологијата и животната средина, тој е посветен активист за обновливи енергии.

Фаусто Рамирез има напишано 84 статии од февруари 2013 година