Мануел Рамирез

Посветени на животната средина и тоа како е важна причина да се следи сè што се случува низ нашиот свет и планета. Со намера да понудиме малку повеќе светлина за она што нè опкружува.

Мануел Рамирез напиша 135 статии од јуни 2014 година