Inggris lan sumber energi terbarukan ing taun 2030

Miturut laporan sing ditugasake WWF ing Inggris Raya bisa nyedhiyakake energi 90% kanthi energi terbarukan ing taun 2030.

Sumber paling apik saka listrik Antarane yaiku angin, solar, pasang surut. Energi nuklir, sing ora dianggep minangka sumber sing aman utawa resik, ora kalebu.

Energi sing larang regane lan polusi sing digawe ing Inggris kuwatir karo pamrentah, mula ana alternatif sing dianalisis kanggo ngatasi masalah kasebut.

Dipercaya yen tujuan Eropa sing kudu diraih negara iki ing taun 2020 bisa nambah tagihan kanggo saben warga mung 4%, mula bakal diamortisasi ing wektu sing suwe kanthi paling dhuwur efisiensi energi.

Miturut laporan kasebut, bisa uga dikembangake a Matrix Energi energi berkelanjutan, sustainable sing bakal ngidini sampeyan nyuda tilas karbon kanthi drastis. Nanging bahan utama yaiku kekarepan politik.

Negara iki ngalami krisis ekonomi lan akeh bingung carane ngadhepi masalah energi.

Ing tangan siji, ing renewable energies lan padha ndhukung proyek kanthi jinis sumber kasebut, nanging uga langkah-langkah sing nggawe komplikasi kasedhiyane, nggawe investor bingung.

Penting, kabeh sektor sosial kolaborasi lan promosi lan mbantu tuwuh industri energi ekologis sing berkelanjutan.

Eropa duwe target sing jelas lan disepakati kanggo taun 2020, Inggris isih durung bisa nggayuh tujuan iki. Nanging yen terus ningkatake tumindak ing bidang sumber energi terbarukan, mula bakal bisa digayuh.

Ngurangi ing tilas karbon lan biaya energi sing luwih murah cocog kanggo pembangunan ekonomi jangka panjang negara kasebut.

El sektor energi kudu diowahi lan malih dadi sektor berkelanjutan sing lingkungan lan ora mung ekonomi ing saindenging jagad.

Inggris kudu ngrancang lan ngetutake rencana serius kanthi nganyari maneh amarga bisa kanthi teknis.

SUMBER: Wali


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.