Memorial ijo kanggo ngelingi korban 9/11 ing New York

Este September 11 10 taun kepungkur wiwit serangan kasebut dialami dening Menara Kembar ing New York

Kanggo ngelingi 3000 wong sing tilar donya ing acara iki, monumen lan museum sing dikelilingi ruang ijo gedhe bakal diresmekake.

Monumen kasebut bakal diarani 9/11 Pengetan lan dirancang kanthi konsep lingkungan dening arsitek Michael Arad lan landscaper Peter Walker kanggo ngelingi para korban kanthi hormat.

Pesen saka tugu iki yaiku nyoba nyuarakake pangarep-arep lan komitmen kanggo nggayuh jagad sing luwih apik kanggo kabeh wong.

Desain kasebut kasusun saka taman sing kasusun saka 400 ek, sing ditandur kanggo papan iki, uga diselehake patung entheng lan sumber banyu ing situs menara kembar kasebut sadurunge ngadeg.

Ana sawetara kolam sing duwe jeneng korban serangan sing diukir ing tembaga lan ing endi banyu mula wiwit menehi efek banyu terjun liwat sistem irigasi.

Konstruksi kasebut meh entuk Sertifikasi LEED Aku ndedonga supaya sampeyan ditundha efisiensi energi lan konsumsi listrik sithik.

El museum Sampeyan bakal ngidini sampeyan nonton foto, obyek, video lan elemen liyane sing nuduhake sejarah menara kembar, korban serangan September lan kedadeyan ing tragis taun 2001.

Tanggal 11 September mbesuk iki, dianakake upacara lan ruang iki bakal dibukak kanggo umum.

Saka 12 September, sampeyan bisa ngunjungi tanpa watesan, akses menyang umum lan gratis saben dina wiwit 10:00 nganti 20:00.

Iki minangka inisiatif sing apik kanggo ngurmati para korban kanthi tugu lan museum sing lestari lingkungan lan pengaruh lingkungan sing kurang.

Kutha New York minangka sing ngembangake ide iki, sing nuduhake manawa bisa nindakake konstruksi kabeh jinis kanthi mempertimbangkan aspek lingkungan lan energi.

SUMBER: tuverde.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   fer_pane ngandika

    Serangan apa sing sampeyan omongake yen kita kabeh ngerti manawa pamrentah dhewe ora nindakake ambisi. kabeh kanggo dhuwit lan minyak ... Ora ana serangan kaya ngono, ngerteni luwih akeh.