Tips kanggo ngumbah sandhangan tanpa kontaminasi

Mesin ngumbah

La ngumbah Iki minangka salah sawijining tugas sing ditindakake kanthi rutin tanpa ngukur akibate, ngombe banyu akeh (biasane bisa diminum) lan deterjen. Ayo ndeleng sawetara tips kanggo ngumbah sandhangan tanpa kakehan polusi.

Sabun ijo ekologis, Kacang cuci India, biowashball, banyu adhem ... kabeh istilah kasebut ana gandhengane karo ekologi. Dheweke mesthi duwe hubungan karo sabun ngumbah, lan luwih tepat maneh kanthi cara ngumbah klambi tanpa polusi.

Yen ing cleaning klambi sing ndesek, mesin cuci ora kudu diwiwiti nganggo sandhangan kasebut, amarga mesin kasebut bisa nggunakake energi kanthi akeh lan banyu minangka sakabehing kranjang cucian lengkap. Mula disaranake ngrampungake nganggo sandhangan liyane utawa njupuk masalah nalika ngumbah nganggo tangan.

Dosis saka sabun sing digunakake gumantung saka atose banyu. Intine, biasane dituduhake ing label sabun, yen jumlah sing bakal ditambahake ing sandhangan ditandhani. Kanggo nyuda kurang sabun, sampeyan bisa nggunakake perkakas cuci, yaiku produk alami sing bisa ngresiki saponin ngemot

La nut ngumbah Efektif ngresiki sandhangan kanthi warna lan alus. Kacang cuci digunakake kanggo ngumbah nganggo tangan utawa ing mesin cuci, ing suhu udakara 30 nganti 90º C. Kacang cuci yaiku woh-wohan saka wit sing tuwuh ing India, ing Nepal, Sapindus Mukorossi, uga diarani "wit sabun."

Wong sing nggunakake ngumbah kacang mratelakake manawa sabun ekologis, lan uga wisuh sabun klasik Nanging kudu diklarifikasi yen kanggo sandhangan reged banget sampeyan kudu nggunakake kacang cuci nganggo sawetara baking soda. Kacang cuci ngresiki sandhangan kanthi banyu kanthi 30º C.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.