Tim editorial

Renovables Verdes minangka situs web Blog Aktualidad khusus ing energi lan lingkungan sing bisa dianyari. Kita ngrawat saben energi sing paling apik ing planet lan mbandhingake karo energi konvensional. Kita minangka media khusus sing nyedhiyakake informasi sing bener lan ketat.

Tim editorial Renovables Verdes arupa klompok ahli ing energi terbarukan, resik lan ijo, ing antarane yaiku lulusan ilmu lingkungan. Yen sampeyan uga pengin dadi bagean ing tim, sampeyan bisa kirimake formulir iki kanggo dadi editor.

Penyunting

  • Portillo Jerman

    Lulus ing Ilmu Lingkungan lan Master ing Pendidikan Lingkungan saka Universitas Malaga. Jagad energi terbarukan saya tuwuh lan saya relevan ing pasar energi ing saindenging jagad. Aku wis maca atusan jurnal ilmiah babagan energi terbarukan lan ing jurusan aku duwe sawetara subjek nalika operasi. Kajaba iku, aku wis akeh latihan babagan daur ulang lan lingkungan, mula ing kene sampeyan bisa nemokake informasi paling apik babagan iki.

  • Isaac

    Semangat babagan teknologi lan ilmu pengetahuan sing kasedhiya kanggo alam lan lingkungan. Teknisi ing pencegahan risiko pekerjaan ing perusahaan lan teknisi ing manajemen lingkungan.

Mantan editor

  • Tomas Bigorda

    Insinyur komputer kanthi semangat ekonomi global, utamane pasar finansial lan energi terbarukan.

  • Manuel Ramirez

    Berkomitmen karo lingkungan lan sebab penting kanggo njaga kabeh kedadeyan ing jagad lan planet iki. Kanthi tujuan nawakake luwih akeh cahya babagan lingkungan kita.

bool (bener)