Tesla pengin nggawe kutha paling lestari ing saindenging jagad

Apa sampeyan pengin manggon ing kutha sing disedhiyakake? 100% energi terbarukan, ing endi transportasi kasebut sacara eksklusif listrik, lan ing endi lurung-lurung papan kanggo lalu lintas bermotor ilang papan sing dikarepake para pejalan kaki lan pengendara sepeda? Yen ngimpi luwih cedhak dadi kasunyatan.

Untunge, pendekatan kutha iki minangka salah sawijining proyek sing dadi perhatian Elon Musk, pangadeg SolarCity, Tesla lan liya-liyane. Wong iki sing wis merevolusi industri mobil nganggo mobil listrik (Tesla), saiki pengin ngowahi kutha kaya sing wis dingerteni, kanggo nggawe kutha cerdas berkelanjutan lan teknologi kanthi kapisan.

ing #TeslaCities sing dadi patokan inovasi teknologi iki bakal diwujudake omah-omah. Kabeh omah bakal dilengkapi atap surya sing bakal nyukupi kebutuhan energi.

Tesla

Yen butuh sumbangan ekstra, ora bakal ana masalah, amarga bisa entuk saka pembangkit listrik tenaga angin utawa tanduran surya sing dipasang ing saindenging kutha.
Gigafactory

Komitmen kelestarian uga bisa ditemokake ing lurung-lurung ing kutha iki; ing endi transportasi saben dinane, kanthi polusi udara lan swara, ora bakal dadi kenangan sing ala. Ing kene, trem, kereta bawah tanah lan kendaraan listrik bakal njupuk saka transportasi kutha.

Tesla

Kajaba iku, pejalan kaki lan pengendara sepeda ing kutha-kutha kasebut ora prelu ngrebut lemah sing ilang ing kutha-kutha liyane, amarga Tesla berencana nggawe urip luwih grapyak papan liyane ing lurung-lurung lan akeh wilayah ijo kanggo wong-wong mau.

TlagaKetik

Jinis industri kanggo ngrampungake kabutuhan pedunung lan larangan nglarang operator karo truk, sing bakal diganti robot kanggo pangiriman kilometer pungkasan, lengkapake model kutha iki sing ora mung bakal bisa ditemokake, nanging uga komitmen kanggo teknologi.

robot sing digunakake ing Fukushima

Dadi, ing antarane ide-ide sing ana ing tabel kasebut kutha nyathet sambungan internet kecepatan tinggi lan pangembangan aplikasi kanthi kabeh jinis informasi sing migunani, saka jadwal transportasi nganti pilihan nuduhake kendaraan.

Kajaba iku, uga nalika nerangake transportasi ing kutha-kutha kasebut, Apa pendhudhuk bakal dadi sing pertama numpak Hyperloop? Iki minangka salah sawijining pitakon mbukak yen inisiatif iki padha karo aspirasi kepala Tesla: nggawe sistem transportasi sing bisa nutupi ing sakjam jarak antara loro pesisir Amerika Serikat.

Nalika rahasia kasebut ditemokake, cadangan biaya ruang (mung kanggo advance) $ 47.000, sanajan kasunyatane nanging ana misteri gedhe liyane sing kudu dirampungake: dununge kutha, sing wis ana spekulasi karo Australia lan Inggris. Iki ora nyuda semangat wong sing kepengin urip ing kutha cerdas iki, nganti saiki, dheweke mung percaya bisa dadi produk film Hollywood.

HYPERLOOP

Hyperloop yaiku jeneng dagang sing didaftar dening perusahaan transportasi aerospace SpaceX, kanggo transportasi penumpang lan barang ing tabung vakum kanthi kecepatan dhuwur.

hyperloop

SpaceX

SpaceX didegake ing wulan Juni 2002 dening Elon Musk kanggo merevolusi teknologi ruang angkasa, kanthi tujuan utama yaiku ngidini wong urip ing planet liya.

SpaceX

Tesla Tuku SolarCity

Tesla

Kita wis ngrembug babagan tuku SolarCity dening Tesla, siji-sijine kedadeyan yaiku kita kudu ngerti rincian babagan akuisisi lan supaya rampung kanthi resmi, kayadene kedadeyan sawetara wulan kepungkur. Tuku sing apik banget bakal ngasilake kejutan nalika mbesuk babagan energi sing resik.

Akuisisi Tesla kanggo SolarCity digawe ing pungkasan taun kepungkur, dadi perusahaan kendaraan listrik Elon Musk gabung karo perusahaan energi surya sing didegake karo sedulure Lyndon lan Peter Rive. Kesepakatan kasebut disetujoni dening para pemegang saham Tesla lan SolarCity minggu kepungkur, sawise dilamar ing wiwitan taun iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Joseph Ribes ngandika

    Apa sing bisa dicritakake babagan pengusaha sing ngimpi? Kanggo para anti-kapitalis, apa dheweke kepengin akeh mupangat? Apa dheweke pengin ngrebut jagad, kaya wong ala ing James Bond? Utawa, apa dheweke mung pengin dadi conto saka Romulus lan Remus? Kanggo sampeyan utas yen sampeyan entuk.