Teknik daur ulang piranti elektronik

El Daur ulang Iki minangka cara paling apik kanggo ngatur lan nyuda sampah sing digawe ing kutha, nanging uga nyegah polusi lingkungan.

Daur ulang bisa dingerteni minangka hobi lan uga wujud seni.

Ing taun-taun pungkasan, sampah teknologi tambah akeh ing saindenging jagad lan level daur ulang isih isih sithik.

Nanging loro teknik daur ulang teknologi uga digawe sing nggawe urip anyar dadi elektronik sing wis ketinggalan jaman. Dheweke diarani Modding lan Peretasan sing dikembangake dening akeh wong ing jagad iki.

Peretasan Ekologis nduweni tujuan kanggo rehabilitasi, ndandani bahan lawas, rusak, usang lan bosok kanggo nggunakake anyar. Bisa digunakake ing kabeh komputer utawa mung sawetara bagean uga aksesoris eksternal.

Modding minangka seni kustomisasi aksesoris lan komponen piranti elektronik, nggunakake bagean utawa struktur sing ora konvensional, kanggo nggayuh desain sing beda banget karo sing biasa, nanging kanthi fungsi sing padha karo komputer konvensional. Bisa ngemot hardware nanging uga piranti lunak komputer.

Sampeyan bisa nggawe obyek saka ngeruk komponen ulang dheweke nyedhiyakake komputer karo kabeh bagean sing dibutuhake supaya bisa digunakake.

Kaloro iki teknik daur ulang dheweke entuk pandherek ing saindenging jagad, turnamen, rapat lan konferensi dianakake ing endi ide lan kreasi dituduhake.

Wong-wong sing prakteke percaya karo bahan daur ulang lan nguripake bagean lan obyek sing dibuwang, mula padha adaptasi, modifikasi, lan dibangun maneh supaya migunani maneh.

Kanggo sawetara wong hobi, kanggo liyane minangka cara kanggo nyuda rega teknologi lan biaya piranti teknologi tartamtu.

Kreativitas lan seneng daur ulang nggawe wong ngembangake gadget sing luar biasa ora mung amarga desaine nanging amarga bisa kanthi sampurna.

Jinis teknik kasebut penting amarga bisa mbantu sektor sing duwe penghasilan murah supaya bisa ngakses komputer kanthi biaya sing murah. Sampeyan bisa sinau loro teknik kasebut lan banjur ngembangake kaya sing dikarepake, akeh kebebasan.

Sing penting ndawakake umur komponen lan bahan kanggo nyuda level sampah elektronik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   aphril guadalupe ngandika

    SING SAKING SING PENTING SANGET PENTING KENE KENE KANGGO UMUM KANGGO NGAPAKake Jagad