Survei babagan konsumsi produk higienis lan lingkungan

Survei ditindakake ing sawetara negara ing produk higienis pribadi y lingkungan. Tujuane yaiku ngerti apa konsumen nganggep perawatan lingkungan minangka variabel sadurunge tuku.

Hiygiene Matters nindakake survey lan entuk asil sing menarik:

  • 1 saka 2 wong Spanyol milih tuku produk higienis sing ana informasi ekologis ing label, 84% nganggep penting manawa produk sing umume digunakake kayata kertas toilet, sabun lan liya-liyane ora ngrusak lingkungan.
  • Kanggo 47% konsumen Walanda lan 59% konsumen Inggris prihatin karo pengaruh negatif marang lingkungan, angka kasebut minangka salah sawijining negara paling ngisor sing disurvei.
  • Kanggo 86% wong Italia lan 84% wong Spanyol, dheweke nganggep pengaruh produk ing lingkungan.
  • Konsumen Tionghoa minangka sing paling prihatin babagan lingkungan amarga 9 saka 10 prihatin babagan efek produk higienis ing lingkungan. Warga Meksiko uga minangka prihatin babagan hubungan kasebut konsumsi produk kebersihan lan aspek lingkungan.

Survei iki ditindakake saben taun sepisan ing negara-negara ing macem-macem jagad kanggo pria lan wanita.

Sawetara negara sing dikonsultasi warga yaiku Prancis, China, Mexico, AS, Italia, Australia, Inggris, Swedia, Jerman, Norwegia, Rusia, Belgia, Polandia, Republik Ceko, Holland, lan Spanyol, lan liya-liyane.

Umume, wanita luwih prihatin tinimbang pria ing masalah lingkungan.

Positif manawa masarakat nyebutake minat karo masalah lingkungan lan pengaruh saka produk sing dikonsumsi saben dina. Amarga data kasebut kudu dipikirake dening perusahaan manufaktur kanggo nambah proses lan kualitas produke.

SUMBER: La vanguardia.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.