Survei babagan konsumsi lan mobil listrik

Perusahaan konsultan Deloitte nindakake survey sing menarik kanggo ngerteni apa sing dipikirake konsumen mobil listrik lan kanthi cara iki nduwe gambaran umum babagan pendapat babagan masalah iki ing macem-macem negara.

Konsultasi kasebut ditindakake karo wong-wong ing 16 negara, sing berkembang lan durung maju.

Kesimpulan kasebut menarik ing antarane yaiku:

Negara-negara sing konsumen paling seneng karo mobil listrik yaiku China, ngiring dening Argentina, Brasil, Eropa, USA, Jepang. Iki tegese umume wong sing ditakokake saka negara kasebut bakal gelem tuku mobil listrik.

Profil konsumen sing dikatutake Deloitte kanthi nggatekake pendapat para responden yaiku mayoritas yaiku wong sing duwe studi tersier utawa universitas, sing prihatin karo masalah lingkungan lan sing manggon ing kutha-kutha.

Kanggo konsumen sing dikonsultasi, mobil listrik digandhengake karo konsep kayata ijo y ekologis, aman, elegan, praktis nanging uga larang.

Masalah sing paling penting kanggo wong-wong babagan mobil listrik lan mungkasi akuisisi yaiku otonomi kendharaan, biaya sing murah lan prasarana cilik ing kutha tambahake mobil-mobil iki.

Umume wong sing disurvei setuju babagan insentif ekonomi kanggo ngakses mobil listrik, nanging akeh sing isih angel digayuh amarga regane padha.

Pakaryan riset semacam iki ngidini kita ngerti luwih akeh babagan pendapat nanging uga kasunyatan ing saben negara kanthi tema umum.

Minangka survey iki nggambarake, sebilangan gedhe pedunung ing pirang-pirang negara bakal gelem tuku mobil listrik lan ora nindakake amarga rega kasebut, iki kudu dianalisis dening panguwasa saben kutha kanggo nambah pitulung.

Uga golek cara kanggo nyuda biaya produksi luwih akeh saengga kendharaan luwih murah lan bisa diakses kanthi jutaan wong ing jagad iki.

SUMBER: Deloitte.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.