Sistem operasi lan lingkungan

ing sistem operasi dheweke pancen perlu kanggo operasi komputer.

3 sistem sing paling akeh digunakake ing komputer ing saindenging jagad yaiku Windows, Apple lan Linux. Nanging piranti lunak kasebut ora mung ngganti lingkungan utawa jinis aplikasi sing ana, nanging prilaku lingkungane beda-beda.

Sistem operasi Windows lan Apple ora ramah lingkungan. Amarga mbutuhake hardware luwih akeh supaya bisa nggunakake sistem operasi iki.

Ing tangan liyane ing Sistem Linux Saliyane gratis, duwe umur Windows kaping pindho, mula nyuda jumlah sampah elektronik.

Linux mbutuhake memori sing kurang lan prosesor luwih alon nanging nawakake fungsi sing padha kanggo pangguna karo sistem operasi liyane.

Sampeyan uga mbutuhake nganyari luwih sithik supaya pangguna Linux ora prelu nganyari komputer antara 6 lan 8 taun, nanging liyane saben 3 utawa 4 taun kudu nindakake. Iki meksa mbuwang komputer sing kondisine sampurna nanging ora bisa adaptasi karo sistem operasi anyar.

HP wis adol komputer ing sektor korporat karo Linux, samesthine ing taun ngarep luwih akeh perusahaan sing bakal nuladha tumindak kasebut.

Bisa disimpulake yen Windows y Apple dudu sistem operasi paling ijo.

Saliyane, Linux grapyak karo lingkungan, mula panggunaane migunani banget nyuda pengaruh lingkungan industri komputer.

Kajaba iku, sistem iki gratis, sing ngidini bisa mbantu perusahaan lan organisasi umum nyuda biaya.
Yen kita prihatin babagan kesehatan planet, kita bisa nggunakake sistem operasi Linux sing paling apik kaya liyane, nanging luwih ngajeni lingkungan lan kolaborasi malah bisa nyuda kerusakan lingkungan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.