Kutikula sing bisa digunakake nanging bisa digunakake ing ekologis

ing produk pakai utawa bisa umume umume dudu ekologis amarga gampang ngasilake sampah amarga mung digunakake sapisan banjur dibuwang nanging uga bahane plastik utawa liyane non-biodegradable.

Nanging ana pengecualian kanggo aturan kasebut, perusahaan Italia Seletti wis nggawe garis cutlery sing bisa digunakake nanging ekologis.

Kutikula digawe saka kayu mula bisa tahan biodegradable, ngidini karya estetis lan nyenengake.

Jinis alat makan sing bisa digunakake bisa ngganti plastik ing acara, katering, piknik, panganan sing disedhiyakake ing pesawat utawa sepur, ing antarane keperluan liyane.

Desaine apik banget kanthi gaya retro sing cocog karo acara nyandhang apa wae.

Ana garpu, pisau lan sendok kanggo digunakake miturut kabutuhan pasugatan sing arep disajikake.

Iki peralatan makan ekologis Bisa digunakake lan dibuwang tanpa kaluputan amarga rusak kayu ing lemah sawetara wulan.

Kepraktisan lan kebersihan sing diwenehake dening sendok garpu saiki dheweke kompatibel karo perawatan lingkungan.

Produk kasebut bisa dituku ing macem-macem kaca online dadi ora preduli ing endi kita urip.

Penting, yen ing panggonan lan acara sing nggunakake rutin sendhok garpu, bisa dianggep kualitas sing apik banget nanging uga produk ekologis lan ora nggunakake plastik maneh biodegradable lan dheweke arang didaur ulang.

Sampeyan bisa tuku bungkus nganggo 10 unit sendok garpu utawa set 1 sendok, 1 piso lan 1 garpu.
Perusahaan iki nuduhake manawa bisa ngasilake produk sing ramah lingkungan sanajan bisa digunakake.

Minangka konsumen, kita kudu ndhukung wong sing nawakake produk organik supaya entuk urip sing luwih apik kanggo kabeh wong.

SUMBER: Seletti.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Karina ngandika

    Hola

    Aku saka Peru lan aku tertarik karo alat makan iki amarga aku duwe acara, nanging durung dingerteni kepiye regane murah utawa akeh prabédan antara alat garpu ekologis lan plastik sing bisa digunakake.

    Uga, apa sampeyan duwe distributor ing Peru? utawa kepiye aku kudu tuku.

  2.   Vlistek ngandika

    hello,

    Aku saka Argentina lan aku pengin ngerti ngendi aku golek alat makan ekologis. Matur suwun sanget lan salam

  3.   jBllande ngandika

    hello,

    Aku uga saka Argentina lan pengin ngerti apa bisa dipikolehi.

    Kirimanku yaiku jBellande@gMail.com

  4.   rocio ngandika

    hello .. apa sampeyan bisa njaluk dheweke ing Argentina? neng endi Matur nuwun

  5.   Vanina ngandika

    Sugeng enjing, aku saka Argentina lan pengin tuku alat makan kayu lan aku pengin ngerti manawa sampeyan ngirim liwat DHL utawa sing padha.

    Gracias!