Sampah organik sing bakal ditemtokake ing pawon

aparat sing ngolah sampah

Umume kita nyoba ora ngasilake sampah nanging ora mungkin, utamane sampah organik, sing ora bisa dihindari.

Kita bisa nyuda kanthi nggawe kompos dhewe kanggo ndandani sampah iki dadi kompos kanggo tanduran kita. Nanging, ora kabeh cocog kanggo kompos sing apik.

Mikir babagan masalah iki a Klompok Israel wis nggawe piranti sing bisa ngolah kabeh jinis sampah organik, asil kompos lan gas ing wektu sing padha.

Soko sing nganti saiki pancen angel ditindakake ing tingkat domestik.

Aparate ujar, kanthi jeneng Home biogas, tujuane kanggo ngobati sampah organik kanthi biaya sing murah.

Unit bisa tekan ngasilake gas sing cukup kanggo masak ing interval 2 nganti 4 dina berturut-turut lan uga ngasilake pupuk 5 nganti 8 liter. Sing padha karo ngolah 6 liter sisa panganan saben dina utawa 15 liter uwuh ingon-ingon.

Piranti HomeBiogas bakal gampang digunakake lan diangkut, bobote mung 40kg.

Sadurunge, aku ana ing Crowdfunding kanggo ndhukung proyek kasebut lan saiki luwih saka 1.500 unit wis diinstal, sing wis kerja kanthi kondhisi suwene luwih saka setaun.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.