Peringkat perusahaan teknologi paling ramah lingkungan

Wiwit sawetara taun Greenpeace nganakake laporan nalika ngevaluasi prilaku lingkungan perusahaan teknologi.

Ing taun 2010 peringkat iki dadi perusahaan sing ramah lingkungan yaiku Nokia lan Sony Ericsson ing posisi nomer loro.

Banjur ana Philips ing urutan nomer telu, Hewlett-Packard ana ing nomer papat, Samsung ing nomer lima, Motorola ana ing nomer enem, Panasonic ing nomer XNUMX, Sony ing nomer wolu, Apple ing nomer sanga lan Dell ana ing nomer sepuluh.

Perusahaan sing entuk skor paling murah ing dhaptar iki yaiku Toshiba, Microsoft lan Nintendo, mula dadi perusahaan sing ngasilake produk teknologi paling ramah lingkungan.

Kanggo nindakake peringkat iki, Greenpeace nggunakake kritéria kayata panggunaan bahan-bahan mbebayani ing produk, kemungkinan daur ulang lan pulih bahan sing dadi peralatan kasebut. Saliyane tumindak sing ditindakake perusahaan kanggo nyuda emisi ing operasi lan proses lan banjur kolaborasi ing nglawan perubahan iklim.

Jinis rangking iki mbantu konsumen milih produk sing luwih ramah lingkungan. lingkungan kanthi kritéria serius lan ora precaya karo perusahaan sing ngiklanake produk.

Sekaligus tantangan perusahaan kanggo ngupayakake ngapikake produk, proses lan desaine supaya model saben peralatan luwih ramah lingkungan.

Sampeyan bisa nggawe teknologi sing kurang agresif utawa polusi, nanging perusahaan isih luwih larang regane tinimbang konsekuensi lingkungane. Saben perusahaan kudu nimbang tumindak supaya siklus urip produk bisa kurang mbebayani.

Perusahaan teknologi duwe dampak lingkungan saya gedhe amarga akeh permintaan produk elektronik ing saindenging jagad.

Uwuh teknologi saya akeh banget lan ora ana langkah-langkah kanggo nyegah kahanane saya parah.

Sampeyan butuh komitmen kabeh industri teknologi kanggo nambah kahanan lingkungan global.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.