Produk ekologis adhedhasar pambuka aluminium

Dina iki saya akeh desain lan produk fashion Dheweke nggunakake bahan daur ulang. Apa iku tren saka daur ulang lan gunakake maneh elemen kanggo ngembangake produk anyar tuwuh amarga minat pelanggan kanggo produk sing ramah lingkungan.

Perusahaan Argentina aluminium Wis pirang-pirang taun, dheweke nggawe desain dompet, tas, sabuk, sabuk, dompet, topi lan aksesoris adhedhasar open aluminium komplong lan tutup kanggo soda utawa omben-omben liyane. Unsur aluminium cilik kasebut dibuwang mayuta-yuta saben dina.

Pramila perusahaan iki nggunakake bahan baku kanggo desain produke, sing asli kanggo pabrik lan estetika nanging uga ekologis amarga nggunakake sampah maneh kayata pembuka soda sing dibuwang lan arang didaur ulang.

Kaleng lan lencana wis dipotong lan dicuci sadurunge ditenun nganggo benang sing bisa didaur ulang supaya tahan suwe. Proses pabrikan digawe kanthi tangan lan ora digunakake bahan beracun samubarang jinis. Padhang aluminium dijaga supaya unsur-unsur pabrik pancen ayu banget.

Produk aluminium ora sirna kanthi panggunaan lan suwe-suwe, produk kasebut ora luntur lan tetep utuh. Dheweke nawakake macem-macem produk organik sing bisa dipilih.

Produk kasebut ora abot nanging kuwat supaya bisa kualitas, bisa uga dicuci amarga ora teyeng.

Produk kasebut njupuk kauntungan saka elemen sing mesthi ana ing sampah.

Iki dompet iku ekologis Amarga kabeh bahan daur ulang, uga aman kanggo lingkungan sajrone proses manufaktur.

Kriteria perdagangan sing adil digunakake kanggo nyiapake lan bisa dituku ing toko sampeyan utawa ing macem-macem situs internet sing adol produk organik.

Penting, dhukungan kanggo jinis perusahaan sing nindakake gaweyan kasebut tanpa ngrusak lingkungane.

Fuente: www.al-uminium.com.ar


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.