Plantbook, Laptop inovatif lan ekologis

ing laptop Iki minangka komputer sing saya akeh dikarepake ing saindenging jagad kanggo kepraktisan lan panggunaan akeh.

Nanging model komputer konvensional isih durung duwe kualitas ekologis sing akeh sanajan bisa nambah.

Bubar iki laptop anyar, inovatif lan ekologis sing diarani Buku Tanduran. Komputer iki nduweni desain apik, digunakake bahan organik lan gawean nanging ora ngasilake polusi.

Dheweke duwe fitur sing padha karo laptop normal, layar sentuh ultra-lancip, lan kabeh komponen sing dibutuhake supaya bisa digunakake kaya komputer konvensional.

Paling kreatif iki gadget yaiku panganan kanthi cara sing padha karo tanduran. Yen wis rampung nggunakake Plantbook, ditutup lan bisa digulung amarga fleksibel.

Nalika komputer duwe muatan sing sithik, batere tubular didhukung dening H20 ngasilake proses sing padha karo fotosintesis, mula kudu dilebokake ing gelas banyu, ngasilake energi lan piranti iki diisi ulang.

La sel bahan bakar nyerep energi surya liwat panel surya terintegrasi, nggunakake iki energi ngasilake elektrolisis batere sing direndhem ing banyu saengga ngasilake energi dhewe lan ing wektu sing padha ngasilake emisi oksigen menyang swasana.

Teknologi iki revolusioner amarga dikembangake lan dirancang kanthi cara berkelanjutan lingkungan.

Pencipta laptop iki yaiku HyeRim lan Kim Baek Seunggi, dheweke pancen ora mung bisa nyuda pengaruh lingkungan, amarga pasokan listrik yaiku ekologis, ngirit energi lan uga bisa digunakake karo lingkungan amarga ngilangi oksigen menyang atmosfer.

Jinis teknologi kasebut kayane ora ana gandhengane karo film fiksi ilmiah nanging kasunyatane.

Mesthi ing taun-taun mbesuk, jinis teknologi iki bakal luwih umum amarga sejatine ekologis.

SUMBER: Ekologi


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   jennifer ngandika

    Iki sing paling apik sing dakdeleng ... Aku ora mangu-mangu babagan iki, aku kepengin banget lunga lan aku pengin ngerti apa wis didol?

  2.   jose ngandika

    apa sampeyan ngerti nalika pasar?

  3.   Jesus Bolaños ngandika

    Apa bisa tuku teknologi iki ing Meksiko?