Pelembut banyu

piranti empuk banyu

Kanggo nggawe atose banyu sing luwih apik kanggo dikonsumsi manungsa lan kesehatan pipa, ana proses sing diarani turun tumurun. Kanggo iki, ing piranti empuk banyu lan ditindakake kanggo ngilangi atose banyu liwat ijol-ijolan ion. Lan keluwihan jeruk nipis lan wingi banyu amarga kakehan kalsium lan magnesium sing dadi unsur utama sing nyebabake insrustrasi ing fasilitas kasebut.

Mula, kita bakal ngaturake artikel iki kanggo ngandhani endi sing paling alus pelembut banyu lan apa ciri khas kasebut.

Proses medhot

banyu jeruk nipis

Ing proses pelembut banyu, sirkulasi liwat amben resin sing tanggung jawab kanggo narik lan nahan jeruk nipis tanpa ngowahi ciri liyane sing bisa ngombe banyu. Iki amarga kasunyatan manawa empuk duwe sifat kimia sing ora bisa ngubah kualitas banyu. Bedane karo cara mudhun liyane sing digunakake kayata magnet lan magnet elektro, Kanthi sistem empuk Culligan, ora ana jeruk nipis ing pungkasan perawatan.

Lan resin sing bisa ditemokake luwih alus tinimbang standar kualitas sing paling nuntut. Sampeyan kudu ngerti manawa kapasitas tukar resin minangka tandha efisiensi peralatan turunan. Sampeyan uga kudu nggunakake konsumsi banyu lan uyah kanthi manual. Saiki, resin api HE paling efisien ing kabeh pasar ing saindenging jagad. Cara Culligan kasusun saka gunakake banyu resin ijol-ijolan Cullex sing cocog kanggo kontak karo produk panganan sing ditondoi kanthi resistensi tinggi kanggo pakaian mekanik. Iki nggawe dheweke duwe umur dawa lan kapasitas tukar sing dhuwur kanthi konsumsi uyah sing sithik.

Iki minangka pelembut sing paling efisien ing pasar lan mung siji-sijine sing bisa nemokake wayahe regenerasi uga basis sing nggawe. Iki njamin kontrol total lan optimal ing operasi independen saka perubahan lingkungan utawa tekanan.

Mupangate pelembut ing omah

ciri pelembut banyu

Kita bakal nganalisa apa mupangat utama sing bisa dipikolehi kanthi nduwe softener banyu ing omah:

Ngirit energi, kesejahteraan lan kenyamanan

Kita kudu eling yen jeruk nipis minangka insulator termal. Mula, yen ngidini resistensi mesin cuci lan mesin cuci piring tetep ana ing tembok ketel, kita bakal bisa ngasilake kakehan konsumsi energi. Siji millimeter jeruk nipis ing pemanas makili nganti 16% luwih akeh energi sing boroske. Yen bisa ngilangi alat kasebut amarga luwih alus, kita bakal bisa nyuda panggunaan energi.

Uga kanggo nggatekake kesejahteraan lan kenyamanan. Yen kita nyegah jeruk nipis saka jamban sing digunakake kanggo kesehatan pribadi, kita bisa duwe kulit sing paling padhang lan kulit sing bakal alus lan luwih lembab. Kita kudu mikir manawa kulit bisa diserang kanthi ana jeruk nipis. Kajaba iku, banyu tanpa jeruk nipis mbantu kesejahteraan lan kesegaran ing kebersihan diri.

Dandan ing jedhing, ing kamar mandhi lan reresik liyane

Keuntungan liyane sing bisa dipikolehi saka piranti empuk banyu yaiku kanggo ningkatake kualitas bathi lan shower. Banyu tanpa jeruk nipis sing dipikolehi sawise disaring softener dituduhake kanggo wong sing duwe kulit atopik. Uga ana wong sing ngalami alergi marang karbonat. Kabeh mau bisa dihindari kanthi anane pelembut banyu supaya ora gatel sing kedadeyan sawise siraman.

Iki uga cocog kanggo ngumbah rambut amarga godhonge luwih alus, luwih cerah lan luwih gampang gayane. Iki bakal mbantu nyuda sampo sing kurang, uga cocog kanggo nyuda lan nyingkiri iritasi kulit nalika cukur brengos lan kanggo bocah sing kulit luwih alus.

Banyu tanpa jeruk nipis dadi sekutu nalika ngresiki omah. Ayo goleki apa sebabe:

  • Sandhangane luwih resik lan luwih alus lan njaga warna asline. Iki mbantu kita nyuda panggunaan pelembut kain lan kurang nggunakake deterjen. Iki uga bisa nyuda polusi banyu kanthi bahan kimia kasebut.
  • Lantai luwih cerah nalika ditolak amarga ora nggawe film kapur nalika nggosok.
  • Jendhela bakal duwe reresik sing luwih apik amarga ora bakal duwe bekas jeruk nipis.
  • Keran bisa njaga cemlorot tanpa kudu digosok.
  • Piring kasebut tetep transparan lan mengkilap lan kita bakal ngirit deterjen lan produk antisela.
  • Mbantu ngluwihi umur migunani saka kluwarga. Banyu keras wiwit menehi masalah nalika karbonat sing ora larut wiwit ditanam ing pipa. Kabeh incrustations rampung ing fasilitas sing banyu panas medhot, kayata pemanas, mesin cuci, mesin cuci piring lan sisa pipa. Kapur sing akeh banget ing jeruk pipa nyebabake kerusakan peralatan lan barang saniter. Mula, banyu sing dipikolehi liwat piranti alus kasebut bakal nambah umur listrik sing migunani, nyuda biaya lan perawatan.

Pelembut banyu tanpa uyah

jeruk nipis lan pipa

Lembut tanpa uyah cukup populer amarga luwih efisien kanthi desain kanthi teknologi canggih. Iki nyebabake banyu sing metu lan interior bisa digawe disk lan kamar sing beda-beda sing bisa nyebabake kerusuhan, uga bolongan ing saluran sing bisa ngasilake fenomena termodinamika sing bisa melu lan aktif kanthi efektif. udan jeruk.

Mangkene carane banyu tanpa uyah luwih alus yen bisa digunakake sel elektrolitik sing dikarepake liwat seng lan awak unit kasebut. Serikat iki bakal ngidini voltase 1V tetep ana ing jero reaktor nalika ana banyu. Stres cilik iki nyumbang kanggo transformasi struktur molekul kalsium karbonat. Kanthi energi elektrostatik, elektrolisis galvanis, lan mikrokavitasi, mayuta-yuta kalsium lan magnesium bisa diendhegake kanggo mbentuk aragonit.

Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan softer lan ciri khas kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.