Kabeh melu pembangunan peternakan angin

Angin lan konstruksi kasebut

Apa sampeyan nate weruh a eolico Park fungsiionando. Turbin angin lan agul-agul obah lan ngasilake energi. Nanging, sawise kabeh iki, ana panelitian babagan angin, posisi turbin angin, kekuwatan sing dibutuhake, lsp. Ing kiriman iki, kita bakal ndeleng langkah demi langkah babagan kabeh sing kudu sampeyan ngerti babagan pambangunan peternakan angin.

Apa sampeyan pengin sinau kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe tenaga angin?

Takeran angin

Kudu ngerti peternakan angin

Kita temenan ngomong babagan energi angin, dadi sinau pertama sing paling penting yaiku wis rampung ana ing angin. Sampeyan kudu ngerti rezim angin sing nyebul ing wilayah sing arep dibangun peternakan angin. Ora mung penting ngerti jinis angin sing ana, nanging uga kecepatan sing diunekake lan frekuensi.

Wektu sing digunakake kanggo ngukur angin beda-beda gumantung karo target proyek. Pangukuran umume ngukur setaun. Kanthi cara iki, dheweke ngindhari kahanan sing durung mesthi yen ora ngukur sawetara taun lan saengga luwih percaya marang data.

Kanggo ngukur angin sampeyan butuh tim sing terlatih. Wis diinstal ing dhuwur sing beda kanggo ngerti sawetara paramèter kanthi amplitudo luwih gedhe. Posisi sing paling umum diukur yaiku pucuk bilah, midrange, lan dhuwure hub. Kanthi telung poin kasebut, angka-angka angin luwih akurat lan migunani kanggo pambangunan peternakan angin. Sawise menara pangukuran lan tiang wis disiapake, alat pengukur dipasang. Biasane digunakake kanggo ngukur variabel kayata piranti anemometers, hygrometers, vanes, thermometers lan barometers.

Pangukuran area

Peternakan angin cilik

Sampeyan kudu nganggep ukuran total sing bisa diduweni peternakan angin, gumantung saka anggaran sing kasedhiya. Sampeyan bisa uga bakal nemokake wilayah sing amba kanthi rezim angin sing apik sing bakal ngasilake bali menyang taman, nanging ora duwe sumber daya finansial sing cukup kanggo nindakake pakaryan kasebut. Mula, iku penting banget ngerti dimensi wilayah sing direncanakake jadwal pambangunan, fitur acreage, medan lan topografi sing kasedhiya, lan sawetara model potensial turbin angin sing bisa sampeyan instal.

Adhedhasar paramèter kasebut, kita kudu nyetel papan sing bakal dipasang. Ing pambangunan peternakan angin, konsultan khusus kudu ana. Iki amarga penting banget kanggo netepake lokasi kutub lan konfigurasi kasebut kanthi apik.

Investasi ing tiang sing mbantu ngukur sumber daya angin sing ana ing kita penting ing tahap pertama proyek kasebut. Kajaba iku, sampeyan butuh pangukuran kasebut supaya sesuai karo peraturan lan standar sing ana ing internasional.

Minangka data sing diukur sajrone taun, penting banget kanggo nglacak pangukuran sing apik. Sanajan mast wis dipasang miturut standar, bisa uga ana sawetara masalah sing kudu didandani. Yen masalah ora bisa ditanggulangi kanthi cepet, kita bakal duwe pangukuran salah sing bakal nyebabake kesalahan.

Pitungan kinerja taman

Lokasi sing dibutuhake kanggo peternakan angin

Ngitung manawa peternakan angin bakal duwe kinerja iku penting banget. Mula, kudu akeh faktor sing kudu dipikirake. Salah sijine yaiku pangukuran sumber daya angin sing bener sajrone kampanye.

Sawise kampanye pangukuran rampung, database dijupuk kanggo digunakake. Sampeyan bisa ngira kekuwatan nominal sing bakal dimiliki taman, karakteristik turbin angin, topografi lahan, lsp. Distribusi sing luwih dioptimalake uga bisa digawe ing data sing dipikolehi kanggo ngetung produksi peternakan angin. Kanthi data kasebut, sampeyan bisa ngerti kinerja sing bakal diduweni sawise karya sing relevan rampung.

Kinerja diitung ing tahap iki ora nganggep kerugian listrik sing ana gandhengane karo instalasi tambahan. Sajrone nggunakake taman, kadhang kala ana masalah sing nyuda kinerja. Nanging, iki ora bisa diprediksi. Ora bisa dietung sepira kerepe lan kerepe bakal ana masalah sing nyebabake nyuda kinerja.

Panggung sadurunge dibangun peternakan angin

Persiyapan situs kanggo turbin angin

Ing tahap sadurunge dibangun peternakan angin, kudu menehi informasi babagan uga kahanan pasar babagan Financing and Prices (CAPEX). Contone, proyek rekayasa sing kudu dibuwang kudu luwih ngerti babagan situs kasebut. Kajaba iku, ana solusi teknis ing masalah rekayasa lan sawetara risiko sing ana gandhengane karo kahanan sing durung mesthi sing kudu dianalisis. Kabeh data kasebut ditampilake ing investasi pungkasan saka peternakan angin.

Kanggo ngerti kanthi jero kemungkinan sukses peternakan angin, kudu ngerti dhaptar variabel kahanan. Ing antarane variabel kasebut, kita nemokake kahanan geologis lan geoteknik, kelayakan lingkungan, hukum lan wilayah. Sampeyan uga bisa nganalisis aksesibilitas menyang peternakan angin, kanthi dharat lan liwat pelabuhan, lan ngerti kahanan akses jaringan kasebut.

Mula, penting banget kanggo nindakake kabeh jinis prospek lan survey iki. Ora padha yen dibangun ing medan standar tinimbang ing situs sing asring duwe kegiatan gempa.

Unsur bangunan

Konstruksi turbin angin

Nalika nindakake taman kasebut, ana bedane sing kudu dipikirake gumantung saka kekuwatan. Kajaba iku, uga gumantung ing wilayah sing rawa utawa watu lan ukuran turbin angin.

Pakaryan pisanan sing ditindakake yaiku sipil (platform, pondasi lan dalan). Pakaryan iki biasane udakara 4 nganti 12 wulan. Banjur konstruksi kanggo nyambung menyang jaringan diwiwiti. Bagean iki biasane mbutuhake wektu luwih suwe gumantung saka kompleksitas. Biasane njupuk antara 6 lan 18 wulan. Pungkasane, nalika kerja sipil wiwit rampung, turbin angin digawa lan dirakit. Gumantung saka ukuran lan ukuran taman, butuh wektu antara 12 lan 24 wulan.

Kanggo ngerti tenaga tenaga sing dibutuhake, kita kudu ngerti ukuran tamane kanthi apik. Siji kanthi 30 turbin angin bisa dibangun 350 wong. Yen sampeyan mung duwe 5 turbin angin, sampeyan mung butuh udakara 50 wong.

Apa tugas pangopènan sing ana ing peternakan angin?

Tugas pemeliharaan peternakan Angin

Amarga peternakan angin ora mung kalebu turbin angin, mula dibutuhake perawatan kabeh instalasi. Tugas pangopènan lan biaya sing gegandhengan gumantung karo ukuran taman lan desain fasilitas kasebut. Kualitas konstruksi sing luwih dhuwur, luwih murah biaya pangopènan.

Kanggo duwe referensi, peternakan angin udakara 30-50 turbin angin Iki bisa dikelola dening 6 wong (loro saben turbin angin), 2 nganti 6 wong liyane sing ditugasake kanggo ndhukung perawatan semi-tahunan, pengawas umum, lan siji utawa loro wong sing ditugasake ing pabrik pembangkit.

Kanthi informasi iki, muga-muga sampeyan bisa sinau kabeh sing dibutuhake babagan peternakan angin lan karya sing ditindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Dhokter Luis Monzon ngandika

    Dina sing apik Pira lahan sing dibutuhake kanggo turbin angin 100 MW?
    Matur nuwun.

  2.   Darci dal dilebokake ngandika

    Aku duwe langkah, aku butuh saran lan kontak kanggo nerusake proyek angin