Pengaruh energi angin ing lanskap

Ing macem-macem wilayah ing España lan papan liya ing jagad iki sampeyan bisa ndeleng lanskap ing ngarsane pabrik angin, sing biasane khas sawetara taun. Ing kahanan apa wae, pangaruh sing disebabake dening energi angin saya sithik, amarga fasilitas kanggo jinis energi iki luwih sithik lan nyoba nyilikake pengaruh ing wilayah sing pungkasane dipasang.

Kanggo akeh, ngganggu anane pabrik kasebut kanggo nyekel energi angin, nanging akeh wong liya sing ngerti yen dheweke kalebu bagean saka lanskap saiki, amarga energi angin perlu lan mula penting. Untunge, bentuk kincir angin sing rapi lan gaya nggawe kita bisa ngrasakake, sanajan bisa ndeleng piranti kasebut minangka bagean saka macem-macem lanskap ing Spanyol lan pirang-pirang negara liyane.

Thanks kanggo macem-macem jinis energi terbarukan Sampeyan bisa duwe fasilitas sing bisa dilebokake ing tengah banyu yen ana energi angin lepas pantai utawa panel surya ing titik-titik tartamtu, sanajan nalika njupuk energi angin darat yaiku nalika anané kincir angin nyebabake pengaruh sing luwih gedhe ing malang .

Penting, manggon karo fasilitas energi terbarukan ing negara apa wae, amarga kita kudu eling yen kajaba ngrawat lingkungan, apa sing ditindakake yaiku nggunakake sumber daya alam sing ditawakake.

Photo: Flickr


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.