Pemurni udara ionisasi

Pemurni udara

Wiwitane larang, rame lan sithik ekologis. Dina iki, pemurni udara ionisasi Iki dimaksudake kanggo ngresiki hawa sing dihirup, lan digabung karo interior kita kanggo efektif nglawan polusi lan alergi domestik.

Originally digunakake ing industri lan rumah sakit, pembersih udara duweni kesulitan sing kudu dileksanakake ing omah pribadi: piranti pisanan abot, rame lan cukup larang. Suwe-suwe saya tambah polusi, tambah akeh eksponensial kasus alahan lan luwih nggatekake kualitas udara, nyebabake akeh pabrike nyoba nyusun piranti sing luwih wicaksana kanggo nyoba nanggapi permintaan. Generasi anyar saka sesuci hawa katon, kalebu, saliyane filtrasi udara, sistem ionisasi, sing nganti saiki beda karo sesuci.

Sayange, piranti kasebut ngasilake sing signifikan kontaminasi elektromagnetik, lan sing paling penting kabeh polusi ozon, sing sanajan kanthi jumlah sithik, mbebayani tumrap kesehatan. Kajaba kanggo ngganti saringan udara, biayane larang kanggo umume omah-omah. Ing taun-taun pungkasan, pabrikan nindakake riset nyata kanggo ngembangake piranti tanpa emisi ozon lan… tanpa filter udara.

Prinsip pembersih ionizer klasik iku gampang: umume nggunakake sistem filter udara partikel efisiensi dhuwur (HEPA utawa filter partikel efisiensi tinggi), satus kaping luwih apik tinimbang saringan biasa lan duwe efisiensi nyata saka kontaminasi domestik. Sing saya penting ing kutha iki, amarga anane pirang-pirang yuta partikel sing ditundha sing dipancarkan dening gas pembuangan, produk pembersih rumah tangga, bahan konstruksi lan dekorasi, serbuk sari, virus lan bakteri, ora ngetung asap saka rokok.

Iki kontaminasi domestik Bubar iki dikutuk dening asosiasi konsumen sing nyatakake minangka penyebab akeh alergi, kasus ambegan, masalah kardiovaskular, lan uga kanker.

La parte ngioni, ngasilake ion negatif sing ngidini partikel sing digantung nggabungake. Luwih abot, dheweke tiba ing lemah sing ditangkap dening filter. Ing ion negatives duwe kaluwihan liyane: mupangate kanggo kesehatan lan efek anti stres.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Joan Carles Lopez ngandika

    Entri sing apik nanging yen ana ing lingkungan sing polusi lingkungan utawa ana filter Hepa sing dipasang ing windows, ionizer paling apik yaiku udara sing seger
    Salam