Pariwara ing dalan kanthi energi angin

Pariwara ing lurung-lurung umume, ing kabeh kutha ana macem-macem poster pariwara kanthi macem-macem jinis, ing pirang-pirang kasus malah ngasilake kontaminasi visual Masalah lingkungan iki durung dingerteni nanging degradasi visual sawijining kutha bisa dingerteni.

Nanging ana uga poster pariwara sing mbuwang energi amarga disinari nalika wengi ngasilake konsumsi daya lan diterbitake saka CO2.

Ewonan papan reklame sing sumunar nggunakake listrik sing gedhe banget, mula kanggo ngganti kasunyatan iki muncul ide poster kanthi energi angin.

Perusahaan Jerman sing ngarani desain Blue Terra lan adol media pariwara sing ngasilake energi dhewe kanggo madhangi awake dhewe. Pariwara iki duwe turbin angin dipasang ing tiang lan bisa ngasilake 750 nganti 20.000 W.

Poster iki kanthi energi angin bisa ngirit saka 1 nganti 30 ton emisi CO2 sajrone setaun. Teknologi iki ditrapake kanggo ekologis pariwara ing dalan awit ora mbuwang listrik saka kisi nanging ngasilake energi sing resik.

Pariwara kayane ora mbebayani nanging ora, amarga ora ngganggu lan pusing nalika kakehan nanging bisa uga ngasilake polusi lingkungan, mula pangembangan papan reklame ramah lingkungan.

Energi angin sing ditrapake kanggo pariwara minangka inisiatif gedhe kanggo nyuda pengaruh lingkungan saka papan reklame.

Ing Jerman sampeyan wis bisa tuku dhukungan jinis iki kanggo nyelehake pariwara sing bakal padhang ing wayah wengi nalika ngurus lingkungan.

Energi sing bisa dianyari duwe macem-macem cara digunakake amarga teknologi wis maju akeh sajrone sawetara taun.

Bisnis sing prihatin babagan lingkungan bisa ngiklanake panggunaan pengaruh cilik renewable energies kaya angin.

SUMBER: Diarioecologia


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.