Fausto Ramirez

Lair ing Malaga ing taun 1965, Fausto Antonio Ramírez minangka kontributor rutin kanggo macem-macem media digital. Panulis narasi, dheweke duwe sawetara publikasi ing pasar. Dheweke saiki nggarap novel anyar. Semangat babagan jagad ekologi lan lingkungan, dheweke minangka aktivis sing komitmen kanggo energi terbarukan.