Otomatisasi omah, sumber daya kanggo nggawe omah ekologis

Otomatisasi omah kanthi otomatisasi omah

Sanajan dadi lapangan eksploitasi sing sethithik ing Spanyol, ana akeh sing Otomatisasi omah bisa nindakake kanggo panglipur, keamanan lan ngirit energi ing omah, prasarana hotel lan bangunan umume, tanpa mbutuhake kabel utawa pakaryan.

Prinsip kasebut gampang. Ana sawetara sensor sing nyekel ing kedadosan, dheweke dikirim menyang a kontrol tengah sing komunikasi karo sing duwe omah, ngandhani babagan kahanan kasebut lan menehi dheweke pilihan kanggo ngatasi kedadeyan sing ora kaduga, keputusan pangguna disampekake dening kontrol pusat menyang aktuator sing tanggung jawab nglakokake tumindak kasebut.

Sensor minangka penculik kahanan risiko kayata Bocor banyu, de gas utawa ngarsane fuego lan "Penyusup", uga nyathet tingkat suhu, de lampu lan akeh kahanan sing kontrol penting ngirit energi lan sumber daya alam. Informasi kasebut dikirim menyang kontrol pusat, sing liwat Internet utawa telpon seluler, kanthi tandha lan pesen cekak, ngelingake pangguna babagan kahanan sing, banjur ngirim keputusan yen kontrol pusat dikirim menyang aktuator.

Keuntungan kasebut ndadekake omah kita luwih kepenak, aman lan ijo (ramah lingkungan). Iki minangka kapabilitas sing migunani banget kanggo omah nomer loro amarga duwe komunikasi jarak jauh kanggo ngontrol omah nanging uga bisa dikendhaleni yen ana ing kana, saka sak papan, cukup karo remot kontrol.

El coste omah anyar kanthi otomatis nuduhake kenaikan 5 lan 7 persen tambahan nanging diamortisasi ing jangka pendek kanggo tabungan kanggo dianakaké ing tagihan listrik, gas lan banyu. Pabrikan ngupayakake, kanthi nambah sukses, kanggo nggawe antarmuka pangguna sing luwih ramah sing gampang digunakake masarakat umum lan menehi perhatian khusus kanggo aksesibilitas kanggo para cacat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.