The Popup House, omah pasif sing dibangun patang dina

omah pop-up

Mbangun omah kanthi obeng lan bahan daur ulang bisa uga katon kaya fiksi ilmiah. Nanging iku taruhan sing Studio Multipod karo nyembul House.

La nyembul House Jenenge saka kacepetan lan kesederhanaan konstruksi. Dibangun kabeh saka kayu lan karo bahan daur ulang, omah pasif iki mung sethithik nuntut panas: kurang saka 15 kWh saben m2 saben taun. Kanggo nglumpukake, sampeyan ora butuh alat utawa mesin rumit: obeng wis cukup. Blok sing digawe karo polistirena lan kayu relatif entheng lan bisa diangkat nganggo tangan lengen dhewe.

El isolasi termal Diwiwiti ing lemah kanthi alas kayu utawa beton. Pambangunan blok polistiren sing dipisahake karo seprei kayu menehi sawetara kaluwihan. Set yaiku coste ing ngisor, gampang dimanipulasi lan ing ndhuwur kabeh modular. Saben omah bisa digawe kanthi gampang a ngukur.

Nalika struktur wis rampung, bisa nganggo klambi kanthi cara sing beda-beda, ditutupi utawa dicet kanggo entuk omah prefabrikasi asli lan ekonomi. Rega regane tanpa liner, ing plumbing lan instalasi listrik ana ing 200 euro / m2, kalebu pegawe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.