Omah mini ekologis kasedhiya kanggo para pengungsi ing Paris

omah ekologis

Ing postingan liyane, kita ndeleng ciri lan jinis sing ana ing omah-omah ekologis. Iki duwe kemampuan kanggo nyuda pengaruh sing digawe ing lingkungan saka kegiatan rumah tangga. Loro-lorone kanggo bahan sing dibangun, kanggo orientasi lan bentuk, omah-omah ekologis efisien banget.

Omah cilik ekologis pertama Bakal kasedhiya ing Prancis kanggo resepsi pengungsi wiwit dina iki. Apa sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan jinis omah ekologis iki lan apa tujuane?

Omah mini ékologis

omah mini ékologis sing kasedhiya ing Paris

Omah mini ekologis iki sing wiwit saiki wis kasedhiya bisa dicopot lan bisa diangkut. Iki dirancang rong taun kepungkur dening papat arsitek sing dilatih ing Universitas Alcalá de Henares, bebarengan karo asosiasi Quatorze. Omah iki dimaksudake kanggo dadi tuan rumah wong sing njaluk suaka. Thanks kanggo desain lan bahan sing digunakake, pangaruh ing lingkungan sing ngasilake minimal.

Usul saka "Ing kebon mburi omahku" ("Ing kebonku") minangka pemenang penghargaan kaping pisanan ing kompetisi internasional arsitektur sosial "Saka wates tekan omah" ("Saka tapel wates menyang omah"), sing dianakake ing Helsinki wulan Februari taun kepungkur.

Proposal iki bisa dadi solusi kanggo kabeh wong sing njaluk suaka sajrone wektu ngenteni jawaban. Kanthi cara iki, iki uga disenengi integrasi sosial, kesetaraan lan pitulung kanggo nglawan pengecualian.

Model sing berkelanjutan

Sanadyan wong sing nampani wong liya, utawa wong-wong sing disambut ora kudu mbayar apa-apa kanggo omah cilik kasebut. Instalasi regane regane yaiku udakara 20.000 euro. Model konstruksi kasebut tetep bisa digunakake amarga nggunakake bahan baku lokal lan nyebabake penghematan transportasi lan emisi.

Isolasi kasebut bisa ditindakake amarga karton, bahan sing efisien banget kanggo asil iki wiwit, kalebu rong lapisan, kanthi lapisan njero bergelombang, ngasilake ruangan udara.

Kaya sing sampeyan ngerteni, omah iki minangka pilihan paling apik kanggo hosting pengungsi.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.