Omah kayu minangka alternatif ekologis

Omah kayu ekologis

Kayu minangka unsur sing apik banget bangunan ijo. Kapasitasipun ngisolasi ora bisa dipungkiri kaya sampeyan kekiatan, Panganggone minangka bahan kanggo pambangunan omah kulawarga siji lan bangunan cilik wis rame banget amarga pangembangan industri noda sing ndadekake omah-omah kasebut bisa dijaga saben 4 utawa 5 taun gumantung karo swasana sing padha, amarga kudu ditindakake pangopènan omah konstruksi. Dhéwan kutha, umume, kaya CTE, nuntut omah-omah kasebut duwe insulasi sing efisien ing antarane tembok sing tembok kudu paling kandel minimal 140mm. Iki nyebabake luwih akeh isolasi lan kurang pangeluaran energi plus panglipur unggul.

Label negatif liyane sing wis dianugerahi yaiku gampang ngobong, kanggo ngobong. Kasunyatane, kabeh wis kobong, akeh omah bata sing wis kobong. Iki crita sing digawe kompetisi kanggo nyilikake daya saing saka omah kayu. Nanging kasunyatane sejatine manawa kayu kurang butuh wektu kanggo ngobong tinimbang bahan konstruksi liyane, uga prilaku sadurunge ngobong geni luwih apik amarga, minangka bahan alami emisi ora beracun, saliyane menehi wektu kanggo ngungsi bangunan ngindhari kapitunan manungsa. Dadi, sampeyan wis ana pangobatan retardant semangat kualitas apik sing tahan api, gampang ditrapake (sapa wae sing bisa nindakake) lan terjangkau kanggo sapa wae.

Punika a konstruksi garing, balok tekan lemah lan omah dipasang ing lemah kanthi konsumsi banyu minimal amarga unsur sing ana gandhengane yaiku paku lan sekrup; Dheweke mung butuh crane kanggo nginstal kothak, sedina wae lan ora ana maneh, saengga bisa ngirit akeh panggunaan bahan bakar fosil lan emisi karbon dioksida.

Nanging dadi luwih ekologis, saliyane digawe karo unsur iso dianyari kaya kayu uga kudu nyukupi kahanane omah bioklimatik sing kalebu serangkaian asumsi sing nggawe dheweke luwih efisien lan ngajeni lingkungan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.