Omah ijo duwe nilai luwih dhuwur ing pasar real estate

Ing saiki sithik mbaka sithik bangunan ekologis apamaneh ing omah. Iki durung dadi rame banget nanging diarepake yen ing taun-taun kepungkur tren saka arsitektur ekologis.

Kanggo omah sing dianggep ekologis, mesthine duwe ciri tartamtu kayata konstruksi kanthi bahan ekologis, kriteria bioklimatik ing desain, panggunaan teknologi ijo lan konsumsi listrik sithik, uga produksi energi terbarukan kanggo nyukupi kabutuhan dhewe.

Ana macem-macem model utawa jinis omah ekologis uga beda biaya.

Panjaluk saka omah ijo saya akeh ing Eropa lan Amerika Serikat sanajan ana krisis ekonomi, sing ndadekake pasar real estate bangunan ijo terus saya tuwuh.

Sebab, wong tuku omah ijo amarga dheweke ngerti yen ngirit akeh dhuwit kanggo biaya sing tetep. energi, gas, banyu lsp. uga biaya perawatan sing murah.

Akeh omah sing bisa dadi mandhiri energi omah utawa ora gumantung banget karo pasokan eksternal.

Kajaba iku, regane omah ekologis yen pengin adol luwih dhuwur tinimbang sing konvensional ing pasar udakara 20% nganti 30%.

Ing babagan nyewa omah ekologis, rega sing luwih murah uga bisa dipikolehi amarga panyewan ngirit akeh dhuwit kanthi konstruksi jinis iki.

Iki minangka investasi gedhe kanggo mbangun omah ekologis ing jangka menengah lan jangka panjang amarga tingkat kesadaran lingkungan tuwuh lan luwih akeh wong pengin urip ing lingkungan sing ramah lingkungan.

Uga ana garis kredit lan subsidi sing mbantu wong-wong sing pengin mbangun omah ekologis utawa nginstal sistem energi resik.

Dina iki sampeyan bisa njupuk panelitian arsitektur ekologi sing ngrancang omah ekologis utawa perusahaan konstruksi sing nawakake konstruksi jinis kasebut.

Ana pirang-pirang model lan gaya sing bisa dipilih miturut rasa utawa kabutuhane para pedunung.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Garcia ngandika

    Konten iki minangka ringkesan masa depan omah kanthi apik. Kabeh wong pengin omah sing luwih sehat, ora agresif karo lingkungane lan luwih gampang dijaga. Sugeng rawuh!