Penghematan energi ing negara maju

Ing umume negara, penghematan energi dipromosekake kanggo nyuda Emisi CO2.

Nanging sing gedhe-gedhe biaya energi, limbah lan kebiasaan konsumsi sing ora tetep bisa ditindakake kanthi intensitas sing luwih gedhe yaiku ing negara maju lan industri. Amarga negara-negara miskin ora duwe indhustriisasi sing dhuwur lan pangeluaran energi penduduk ora pati kasebar.

ing negara maju (PD) minangka polusi paling dhuwur ing planet iki, nanging ing taun-taun pungkasan dibutuhake ngirit energi lan owah-owahan prilaku kanggo nyuda tingkat emisi.

Negara-negara kasebut utamane tanggung jawab kanggo nuntun para anggota masarakat ing dalan sing bisa digunakake kanthi rasional lan efisien energi.

Kajaba iku, penting banget kanggo nggunakake energi terbarukan kanggo kabeh jinis kegiyatan supaya bisa ningkatake panggunaan energi terbarukan kanthi masif.

Negara maju bisa nulungi wong miskin ngleksanakake nggunakake alternatif energi lan teknologi transfer.

Negara sing paling penting yaiku sing nemtokake tren ing jinis teknologi lan strategi energi sing dikembangake ing jagad iki.

El pembangunan ekonomi bisa nggunakake renewable energies lan konsumsi energi sing efisien.

Modifikasi kabijakan energi saka PD adhedhasar ing petroleuming bahan bakar fosil lan nuklir Perlu wektu nanging amarga tekanan sosial kanggo masalah lingkungan, mula ana kemajuan ing babagan iki.

El ngirit energi kudu dilakoni ing kabeh bidang lan ora mung mikir ing jangka pendek nanging uga mbesuk.

Pendhidhikan penting banget supaya emisi bisa dikurangi sacara signifikan, penting banget kanggo ngajar kabeh warga supaya ngirit energi supaya konsumsi bisa tanggung jawab lan sadar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.