Dheweke ngasilake energi terbarukan karo unit seluler sing diarani Aurora

Perakitan lengkap unit seluler

Kemajuan teknologi sing bisa nyebabake energi terbarukan, dadi luwih angel nyambung menyang jaringan dadi papan sing terpencil, diarani Aurora, utawa luwih saka iku minangka singkatan saka Unit Seluler Otomatis lan Mandhiri kanggo Generasi Energi Bersih.

Aurora bakal madhangi nalika peteng kaya bencana alam utawa kamanungsan, ing pirang-pirang kasus, kekurangan listrik ndadekake kegiatan nylametake dadi angel.Iki minangka panggunaan utama Aurora, sanajan ora kabeh, piranti pionir iki digawe, kanthi prototipe sing pertama, bisa nggabungake meh satus panel fotovoltaik uga lengen robot 18 meter.

Bahan lan tenaga kerja

Lengan robot iki bakal dadi panel sing bakal dipasang lan uga bisa digunakake mast kanggo turbin angin, kanthi kurang saka 5 jam, instalasi rampung lan bakal miwiti ngasilake tenaga angin lan surya.

Iki ditambahake (panel fotovoltaik lan turbin angin) kapasitas listrik sing dipasang udakara 32 KWp, soko sing ora apik banget dadi prototipe Unit Seluler Otomatis lan Mandhiri kanggo Generasi Energi Bersih.

Bahan-bahan kasebut kanggo pembangkit listrik diatur ing a Wadah ukuran standar 40ft, mulane transportasi teka ing kene, bisa diangkut ing endi wae ing jagad iki kanthi sistem transportasi barang konvensional.

Kajaba iku, tenaga kerja kanggo instalasi lan komisioning minimal lan ngidini ngontrol operasional saka sembarang lokasi amarga unit energi terbarukan seluler iki diawasi mbatalake.

Aurora Kaluwihan

Iki ora mung kaluwihan sing diduweni Aurora, amarga kabeh operasine apik banget sampah saka unit iki mung uap banyu, sing ndadekake apik banget alternatif kanggo ngganti set generator sing biasane digunakake saiki.

Generator kasebut, ing tangan siji, regane larang banget saliyane kanggo polusi, lan ing tangan liyane, lan kadang-kadang, dheweke ora bisa operasional banget kanggo nyuplai rumah sakit lapangan, kamp bantuan ing krisis kemanusiaan utawa fasilitas liyane.

Aurora, akronim uga dipilih dening dewi Romawi fajar

Wis dilengkapi batre gel kanggo nyimpen energi lan kanggo mesthekake ora ana listrik mati.

Wadhah Aurora lan Panel

Wadhah nomer loro

Kanthi cara sing padha lan yen sampeyan pengin, unit iki uga bisa dikuatake karo wadhah kaping pindho, ing kasus iki bakal luwih cilik (udakara 20 kaki), sing bakal duwe sel tambahan kanggo generasi hidrogen lan panyimpenan liwat elektroler sing uga ngasilake oksigen.

Proyek kasebut

Proyek wirausaha lan banget didhukung dening Universitas Huelva bebarengan karo konsorsium perusahaan Spanyol; Ariema Enerxia, Kemtecnia lan Sacyr.

Kabeh mau kerja sama supaya bisa nggawe unit seluler sing dibiayai liwat program kasebut Feder Sambungan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, berkat ide apik lan kerja keras saka wong sing duwe kemampuan apik, Aurora ngasilake woh, amarga prototipe iki duwe kekuwatan sing dipasang luwih saka 32KWp energi sing bisa dianyari kanthi lengkap.

Siji langkah maneh

Sanajan dheweke ora pengin mandheg ing kene, saka konsorsium, tujuane supaya bisa terus maju kanggo ngomersialisasi unit seluler kanggo generasi energi terbarukan kanthi kekuwatan sing luwih gedhe.

Nggabungake 5 utawa luwih turbin angin lan malah 120 panel surya.

Saka RenovablesVerdes, kita pengin matur nuwun marang kabeh wong sing wis setya ing jagad berkelanjutan sing energi terbarukan minangka wangsulan sing aman.

Gagasan kasebut sing malih dadi proyek lan banjur dadi prototipe sing bisa digunakake nganti dipasarake, manawa turbin angin gedhe sing bakal dipasang ing tengah segara sing ora ana sing ndeleng, utawa lampu solar cilik sing bisa nyinau lampu ing kebon, minangka sumbu utama tumrap pangowahan lan masa depan sing luwih efisien.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.