Negara-negara sing duwe pangembangan teknologi paling anyar

Teknologi lan teknik adhedhasar renewable energies dheweke lagi rame ing saindenging jagad. Nanging ana negara-negara tartamtu sing nyebabake inovasi teknologi ing wilayah iki.

Amarga jumlah paten sing dipikolehi saben taun, amarga kualitas produk, model lan prototipe sing dikembangake ing kabeh jinis aplikasi, disimpulake manawa negara-negara sing paling misuwur ing teknologi bersih saiki yaiku: Jepang Amerika Serikat, Jerman, Korea Selatan, Prancis lan Inggris.

Umume teknologi sing digunakake ing negara kasebut yaiku kanggo entuk efisiensi energi sing luwih gedhe kayata fotovoltaik surya, angin, panas bumi, biofuel lan metode tangkapan karbon dioksida.

Ora nggumunake manawa dheweke kabeh negara maju lan industri kanthi mandhiri rangking negara kanthi pangembangan lan desain teknologi bersih paling gedhe.

Nanging iki dudu siji-sijine negara sing ngupayakake masalah iki, negara kayata China, India, Brasil, sanajan level sing luwih murah ngupayakake nambah teknologi lan ora mung nggunakake panggunaan.

Penting manawa negara maju sing paling misuwur babagan sumber daya energi terbarukan bisa mbantu negara-negara sing durung maju liwat transfer teknologi sing ngidini ningkatake kahanan ekonomi lan sosial.

Kerjasama ing masalah energi ing antarane negara-negara bakal entuk langkah efektif sing bisa ditrapake kanggo nglawan perubahan iklim lan degradasi lingkungan.

Banget angel banget kanggo negara-negara sing mlarat utawa ora duwe pembangunan kanggo ngembangake teknologi amarga saka dhukungan ekonomi sing diwatesi, mula kenapa gotong royong ing antarane negara-negara kasebut bisa ningkatake renewable energies dheweke bakal dadi langkah sing apik kanggo ngowahi kahanan lingkungan sing kritis ing planet iki.

Pangembangan luwih gedhe saka tenogo resik yen wis entuk, biayane bakal luwih murah lan luwih gampang tekan papan liyane ing saindenging jagad.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.