Mouse ekologis kanggo komputer sampeyan

ing komputer utawa komputer Dheweke wis dadi elemen umum ing urip kita, nanging kita butuh aksesoris supaya bisa digunakake, kayata mouse.

Perusahaan genius minangka pimpinan aksesoris, utamane kanggo nggawe tikus, lan produk liyane.

Bubar perusahaan iki nampilake seri anyar tikus sing ramah lingkungan. Navigator 905 dirancang supaya sampeyan dampak lingkungan dadi sethithik banget ing planet iki.

Produk kasebut yaiku biodegradable wiwit Navigator 905 digawe nganggo pring lan Kayu Navigator liyane kanthi kayu saliyane nggunakake PLA a plastik ramah lingkungan amarga diasilake saka pati lan selulosa.

Panganggone PLA minangka komponen produk iki ngidini ngirit antara 20 nganti 50% energi ing pabrike, sing positif banget.

Navigator 905 lagi proses sertifikasi saka Emisi CO2 amarga prestasine apik banget ing babagan iki.

Tikus iki 100 biodegradable lan organik dadi ora digunakake maneh dadi sampah organik sing gampang dirusak ing lemah.

Loro-lorone model mouse tanpa kabel kanthi presisi lan bisa digunakake ing permukaan apa wae tanpa ngowahi efisiensi.

Kajaba iku ngirit energi lan ngilangi gangguan frekuensi radio saengga bisa digunakake meh ing endi wae.

Kemajuan teknologi sing hebat ditindakake nalika nggunakake bahan anyar, ekologis lan berkelanjutan ing industri teknologi, dadi positif banget amarga sampah elektronik minangka masalah sing saya tuwuh kanthi cepet.

Minangka konsumen, kita bisa ndhukung jinis produk kasebut kanthi milih produk kasebut tinimbang sing konvensional minangka cara kanggo terus ningkatake pangembangan teknologi ijo.

Tekane ing pasar tikus ekologis kasebut minangka warta apik banget.

SUMBER: Espaciotecnologicopr.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.