merek sustainable

tren busana sustainable

Industri fashion iku industri paling polusi kaloro ing donya, lan liyane lan liyane perusahaan lan perancang nang ing produksi liyane tanggung jawab. Ora ana sangsi manawa industri fashion wis ngalami owah-owahan menyang mode cepet ing taun-taun pungkasan lan ora mandheg berkembang. Kabeh iki wis mimpin kanggo nitahaken saka merek sustainable sing njamin perawatan lingkungan lan nyuda dampak lingkungan sing diduweni.

Ing artikel iki, kita bakal nyritakake babagan merek sustainable utama sing ana, karakteristik lan kepiye cara nyuda pengaruh lingkungan.

merek sustainable

merek sustainable

Sawetara dekade kepungkur, meh ora bisa tuku sandhangan lan nyandhang kanggo pisanan saben dina. Rega lan lack of chain gedhe, kang banget diakses lan atraktif kanggo masyarakat, mimpin kita kanggo njupuk kaputusan luwih wicaksana nalika tuku. Ana owah-owahan 180 derajat saka wektu. Nalika rantai tekstil gedhe njupuk langkah-langkah cilik kanggo mbantu kelestarian lan nggawe koleksi kapsul, isih akeh sing kudu ditindakake.

Elinga, industri fashion minangka industri paling akeh polusi nomer loro sawise lenga, lan planet kita ora bisa ngidini merek gedhe nggawe sandhangan kanthi potongan kasebut tanpa nimbang pengaruh jangka panjang marang kita. Mulane, sawetara desainer, toko lan stylists mutusake kanggo kerja, kanthi lestari lan njaga lingkungan minangka standar.

Sanajan umume merek sustainable durung kondhang, para pelanggan saya suwe saya suwe lan wiwit ngerti pentinge sandhangan kita digawe ing kahanan sing paling apik kanggo para pekerja lan planet. Dadi sawetara perusahaan wis milih nggawe koleksi sustainable dhewe.

Saliyane tuku sandhangan sustainable ing sawetara situs sing disaranake ing ngisor iki, sampeyan bisa nyimpen lingkungan kanthi pindhah menyang toko Vintage, workshop Creative utawa ijol-ijolan utawa nyewakake sandhangan ing sawetara aplikasi sing wis sukses. Ora ana keraguan manawa nglindhungi planet saiki lan tetep anyar dudu perkara sing ora cocog.

Ing negara kita, luwih akeh merek kanthi nilai etika lan lestari sing ngasilake sandhangan sing ora mung gampang digunakake, nanging uga anyar. Kita nuduhake sawetara ide sing bisa digunakake kanggo nganyari lemari klambi nalika menehi istirahat planet.

Merek sustainable paling apik

olahraga sustainable

Lifegist

Sing paling penting kanggo perusahaan iki yaiku mikir babagan saiki kanggo ninggalake warisan sing apik kanggo generasi sing bakal teka. Lifegist tuku Global Organic Textile Standard (GOTS) kain certified ing Eropah, lan Madrid ing ngendi kabeh sandhangan diprodhuksi kanggo ngindhari jejak karbon pengiriman.

ecoalf

Ecoalf wis dadi salah sawijining jeneng sing paling dikenal kanthi cara sing lestari ing negara kita, sanajan ngluwihi wates kita. Pencipta, Javier Goyeneche, pengin nduduhake nganggo sandhangane yen bisa terus nduweni kualitas apik lan rasa sing apik tanpa nggunakake sumber daya alam.

Aloha

Merek iki 100% setya marang lingkungan. Dadi kabeh sepatune dirancang ing Barcelona lan minangka karya para pengrajin sing kerja ing pabrik cedhak Alicante, sing ngidini dheweke mriksa kahanan kerja lan kualitas produksi.

Kanggo pungkasan iki, dheweke ngluncurake sepatu sing digawe saka nopal utawa kulit jagung, sing minangka bahan sing lestari lan vegan. Ora ana keraguan manawa ide sing seger lan inovatif bakal sukses.

Bohodot

Perusahaan baju renang Catalan wis siyap sukses nalika musim panas wis cedhak lan lelungan menyang pesisir. Perancang potongan kasebut yaiku Peque de Fortuny, sing kanthi semangat banget wis bisa nggawe koleksi jedhing sing lestari, diprodhuksi sacara eksklusif ing studio ing Barcelona.

The Playa & Co.

Proyek fashion solidaritas sing digawe dening Cristina Piña iki fokus ing alam. Kanthi sandhangan sing digawe saka bahan organik daur ulang sing ana hubungane karo segara, proses sing ngasilake asil lan banjur nyumbang bagean saka bathi kanggo proyek sosial, Playa wis ngowahi kaos belang dadi sandhangan bintang, saben taun diilhami dening lambang beda

Mary Bad

Perusahaan ditinggal fashion cepet, nuduhake yen sandhangan bisa sustainable lan ayu, nalika njaga rega terjangkau lan tetep tren saka merek gedhe. Kajaba iku, María Malo nyoba, ing saben kampanye, kanggo klien dheweke ngembangake mentalitas sing luwih ngerti kabeh sing ana ing saubengé.

asline

Perusahaan wis tekan posisi kuwat ing industri fashion. Desainer saka Alicante wis mutusake kanggo maju selangkah luwih maju ing jagad sing lestari lan njelajah cara anyar kanggo ngrancang lan nggunakake bahan mentah anyar kanggo nggawe koleksi, sanajan kanthi ngormati lingkungan.

Ephemeral

merek sandhangan sustainable

Yen sampeyan minangka salah sawijining sing ngapresiasi keunikan saben sandhangan ing lemari klambi, mesthine bakal dadi merek favorit sampeyan. Proyek kasebut mung kalebu kaos edisi winates sing digambar dening 12 seniman saka sak ndonya.

rokku

Kabeh potongan Rokku iku edisi winates sing diilhami saka macem-macem bagean ing planet kita kanggo ngurmati sumber daya alam lan hak asasi manungsa sing nitahake.

Cus

Perusahaan Catalan setya karo potongan-potongan sing langgeng, nggawe sandhangan kualitas sing ora bakal ilang. Kanthi bahan lestari kayata wol lan katun organik, kain daur ulang lan produksi lokal, sandhangan CUS wis dadi "kudu duwe" sing ora bisa dipisahake ing lemari klambi.

ekologi

évolusi merek

Merek Ecoology nggunakake kain alami, ekologis lan daur ulang kanthi rinci babagan desaine, mesthine bakal tahan ing lemari klambi nganti pirang-pirang taun.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, iku penting kanggo nyandhang sandhangan sing nyuda impact lingkungan, amarga iku salah siji saka industri sing paling ngregedi planet lan dikonsumsi saben dina. Muga-muga kanthi informasi iki sampeyan bisa sinau luwih akeh babagan merek sustainable utama sing ana lan apa garis kerjane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   sumi ngandika

    Penting kanggo perusahaan supaya luwih ngerti babagan kudu ngurus lingkungan. Kanggoku, perusahaan gedhe sing ngrusak lan ngrusak planet kita.
    Kita kabeh kudu eling.